עקבו אחרינו

דורטמונד ולייפציג הפסידו, באיירן דילגה

הצטרפו לניוזלטר

איזו פתיחה קיבלנו למשחקי השבת של המחזור ה-24 בבונדסליגה: באיירן מינכן המשיכה בשלה עם ניצחון על פרנקפורט (שכנראה מכריע את האליפות), דורטמונד הפסידה במשחק המרכזי של המחזור להרטה, ולייפציג ממשיכה את הכושר הרע עם עוד הפסד – הפעם לוולפסבורג. בהמשך, סיכום משחקי השבת של המחזור.

המשחק המרכזי: דורטמונד מפסידה בהרטה – 2:1 לברלין

פתיחה לא טובה לשבוע העמוס של דורטמונד. במשחק הראשון מתוך שלושה שצפויים לה השבוע, בורוסיה דורטמונד מגיעה לאולימפישטדיון בברלין כדי לפגוש את קבוצת הבית הטובה ביותר בליגה, הרטה ברלין. הם ניצחו 9 משחקי בית (יותר מכל קבוצה אחרת בליגה), והיום הם הגדילו את הנתון הזה למספר דו-ספרתי, כאשר הם רושמים ניצחון חשוב מאוד על דורטמונד העייפה – 2:1. השוורצגלבן הגיעו למפגש כשביום רביעי הם הדיחו את בנפיקה בליגת האלופות, עם 4:0 אדיר וכשאובמיינג כבש שלישייה (ונבחר לשחקן המחזור – ולא ניימאר), והיום, השינוי במערך מ-3 בלמים למערך של 4-1-4-1 כנראה שעשה את כל ההבדל. מטיאס גינטר ביצע 2 טעויות גדולות ושתיהן הובילו לשערים, אך אין להתעלם ממה שהמקומיים עשו – עוד שער של פלאטנהארט מכדור חופשי (בדקה ה-70), והפעם זה הוא שער ניצחון ענק (הכדור החופשי הזה הוא ה-3 שהוא כבש העונה – מדהים), והם קטעו רצף של 6 ניצחונות מתוך 7 משחקים של בורוסיה דורטמונד באולימפישטדיון. דרך אגב, גם היום אובמיינג הבקיע (בדקה ה-55), וזה היה שערו הראשון אי פעם מול הרטה באצטדיונה הביתי, אך היום זה לא הספיק. במשחק, סלומון קאלו כבש את הראשון, כבר בדקה ה-11.

הרטה יוצאת עם ידה על העליונה (Bundesliga)
הרטה יוצאת עם ידה על העליונה (Bundesliga)

משחקים נוספים:

באיירן מנצחת את פרנקפורט – 3:0 למינכן

פחות משבוע ימים חלפו להם מניצחון הגדול על ארסנל, כשהקבוצה הבווארית חזרה לאליאנץ ארנה כשאירחה את פרנקפורט. המפגש הקודם בין הקבוצות הסתיים בתיקו 2:2 מפתיע, אבל היום, החבר'ה ממינכן לא חילקו מתנות וקברו את פרנקפורט עם ניצחון 3:0. באיירן ממשיכה עם ניצחון זה את הרצף המדהים שלה שלא רק כולל שני ניצחונות 5:1 על הקבוצה של ונגר, אלא גם את שער השוויון מול הרטה של רוברט לבנדובסקי בדקה ה-96 – השער המאוחר היותר בהיסטוריית הבונדסליגה (מאז 1992 – השנה שבה התחילו לשמור נתונים כאלו). דרך אגב, 2 מ-3 השערים שהוקבעו במפגש היום, נכבשו על ידי לבנדובסקי (38, 55). גם קוסטה הוסיף אחד לפני סיום המחצית הראשונה (41).

הכריע את המשחק, כרגיל - לבנדובסקי (Bundesliga)
הכריע את המשחק, כרגיל – לבנדובסקי (Bundesliga)

לייפציג מפסידה לוולפסבורג – 1:0 לוולפסבורג

התקופה הרעה של לייפציג נמשכת גם היום, כאשר בביתה היא מפסידה לוולפסבורג, הנמצאת במעמקי התחתית. הפסד זה נרשם כמשחק ה-4 ללא ניצחון ב-6 המשחקים האחרונים, ולמזלה – דורטמונד הפסידה היום להרטה, כך שהפעם בצמרת בין הקבוצות נשאר כפי שהוא. 9 שערים ספגה הקבוצה ממזרח גרמניה במהלך 6 משחקיה האחרונים, והפער מבאיירן גודל ל-10 נקודות – פער שכנראה לא ייסגר. במשחק עצמו, מריו גומש הבלתי-נגמר כבש את השער היחיד במשחק, בדקה ה-9.

לא נגמר - גומש (Bundesliga)
לא נגמר – גומש (Bundesliga)

שאר המשחקים:

דארמשטאט נגד מיינץ: 2:1 לדארמשטאט – ניצחון מפתיע לנועלת הטבלה, כשהשער המצמק של קוואיסון (45) לא הצליח לכפר על שני השערים המוקדמים של סולו (5) וסאם (12).

פרייבורג נגד הופנהיים: תיקו 1:1 – הופנהיים סופרת 7 משחקים ללא ניצחון ב-11 מחזורי הליגה האחרונים, והפעם הם מסיימים בתיקו עם פרייבורג העולה. את השערים במשחק הבקיעו מקסימיליאן פיליפ (56) ואנדריי קרמאריק (60).

היסטוריה: טליה זומר חתמה באלופת ה-NWSL, גות'האם

היסטוריה: טליה זומר חתמה באלופת ה-NWSL גות'אם ותהיה הישראלית הראשונה בליגה קשרית הנבחרת בת ה-21 מצטרפת לאלופת NWSL. היא תשחק

מאיגרא רמא לבירה עמיקתא

15 שערים בשלושת המשחקים האחרונים, נתנו לבית"ר ירושלים את הבוסט הנכון רגע לפני שהיא פוגשת את יריבתה העירונית. האדומים, מנגד,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ליגיונריות: צמד לויטל כץ בניצחון של מיינץ על אינגולשטאד

דאלאס מנצחת את הקליפרס 114-110, 35 נקודות לקופר פלאג

3:1 לנבחרת ישראל על מלטה

הלייקרס ניצחה את דאלאס 129-119 והעפילה לרבע גמר הגביע, 35 ללוקה

ליגיונריות: מופע ענק של ויטל כץ בניצחון של מיינץ

מיאמי מנצחת את גולדן סטייט 110-96, 25 לפאוול

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110