עקבו אחרינו

דג'וקוביץ' זכה בווימבלדון לאחר 3:0 על אנדרסון

הצטרפו לניוזלטר

יום ראשון הגדול הגיע, ומחכים לנו שני גמרים גדולים! הגדרת הספורט הלבן, האירוע הגדול ביותר בשנה הוא גמר ווימבלדון, ומי שהפעם יעלו על הדשא הם נובאק דג'וקוביץ' וקווין אנדרסון. אנדרסון (8), ששיחק שש שעות וחצי נגד איסנר, מגיע לגמר כמדורג הגבוה יותר (8 לעומת 12), אך למרות זאת, אין לו ניסיון במעמדים שכאלה, בעוד ליריבו יש רפרטואר מרשים שכולל 12 זכיות בגראנד סלאם, ושלוש בווימבלדון. דג'וקוביץ', שחזר לשחק כמו שהוא רגיל לאחר תקופה קשה של פציעות, סיפק בחצי הגמר משחק נהדר מול נדאל, והמשחק היה הטוב ביותר בטורנרי עד כה. האם אנדרסון יפתיע את הסרבי ויניף גראנד סלאם לראשונה בחייו, או שדג'וקו ישלים קאמבק ויזכה בגראנד סלאם ראשון מאז 2016?

מהלך המשחק:

מערכה ראשונה:

דג'וקוביץ' פתח את המשחק בצורה חלומית: הוא שבר כבר בפתיחה, ועלה ל2:0 מיד לאחר מכן. אנדרסון הצליח לנצח וקבע 2:1, אבל דג'וקוביץ' עלה ל3:1. הדרום אפריקאי העמיק עוד יותר את הבור שהוא נפל אליו, ודג'וקוביץ' שבר שוב ועלה ל4:1. דג'וקוביץ' המשיך את המומנטום שעלה ל5:1, אבל אנדרסון עצר אותו שקבע 5:2. את המשחקון הבא דג'וקוביץ' ניצח בקלילות, וניצח במערכה הראשונה 6:2 מהיר תוך 30 דקות.

מערכה שניה:

המערכה השניה הייתה העתק מדיוק של המערכה הראשונה. הסרבי לא עצר, ושבר שוב כבר הראשון. ה 2:0 הגיע תוך פחות מדקה, ואנדרסון הצליח לצמק ל2:1. דג'וקוביץ' שוב החזיר את הפער ועלה ל3:1, וכמו במערכה הראשונה שבר שוב ועלה ל4:1. הסרבי עלה ל5:1, ומיד לאחר מכן אנדרסון צימצם ל5:2. דג'וקוביץ' סיים את המערכה עם עוד ניצחון, שהציל נקודת שבירה, וניצח שוב 6:2, השכפול של המערכה הראשונה.

מערכה שלישית:

אנדרסון עלה למערכה השלישית שחקן אחר, ורמת המשחק עלתה בכמה רמות. לראשונה במשחק, דג'וקוביץ' לא הצליח לשבור בפתיחה, אבל כן הצליח לשמור על המשחקונים שלו, ואף אחד מהשחקנים לא הצליח לשבור. שלושה אייסים במשחקון אחד של אנדרסון קבעו יתרון 4:3 לאנדרסון. אבל דווקא שאנדרסון העלה את הרמה, דג'וקוביץ' הוכיח כמה הוא גדול, שהתמודד נהדר במצבי לחץ, והציל מספר נקודות קריטיות. דג'וקוביץ' המשיך להציל נקודות ברגע האחרון, והוא הציל שתי נקודות מערכה לפני שהשווה ל5:5. אנדרסון המשיך לשחק טוב יותר, אבל לא הצליח להוציא מזה כלום שהחמיץ 3 הזדמנויות שבירה (ונקודות מערכה), והמערכה הלכה לשובר שיוויון. בשובר השוויון דג'וקוביץ' היה גדול על אנדרסון, והסרבי זכה בתואר גראנד סלאם ה13 שלו לאחר 3:0 חלק.

קלואי קלי: על מקצוענות, הגינות ואמפתיה

אין ספק שהיה משחק מרתק ומעניין שעבר הרבה שינויי מומנטום בשל כמה סיבות, אבל מה שתפס אותי במשחק הזה הוא

כנף מפתיעה: איך איטליה ניצחה את נורווגיה דווקא מהעמדה הכי פחות צפויה

מי שצופה באופן קבוע בנבחרות איטליה לגברים לאורך השנים, יבחין שהבעיה העיקרית שלהם נמצאת במשחק ההתקפי מהקווים. החוסר בשחקני כנף

guest

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

יורו 2025 שוויץ ניצחה את איסלנד והדיחה אותה; נורווגיה ברבע הגמר מהמקום הראשון

יורו 2025 אנגליה הפסידה לצרפת 2:1, הולנד הביסה את ויילס 3:0

גביע אפריקה 2024 יוצא לדרך, כל מה שצריך לדעת על הטורניר

הרופאים קבעו שהיא לא יכולה להיות ספורטאית, היום היא אחת השוערות הטובות בעולם

יורו 2025 גרמניה גברה 2:0 על פולין; שבדיה ניצחה את דנמרק

יורו 2025: ספרד הביסה את פורטוגל 5:0; איטליה השיגה ניצחון חשוב

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110