עקבו אחרינו

אפור בעל תקווה לאופטימיות: לקראת המשך דרג C של ליגת האומות

הצטרפו לניוזלטר

הגיע הזמן להחליף את משחקי הידידות חסרי החשיבות של הנבחרות הלאומיות, ולהוסיף משהו מעניין באמת! משהו שירתק את הקהל אשר צורך את אותם משחקי ידידות חסרי החשיבות, משהו שיגרום להם להיכנס עמוק לתוך מה שהם צופים בו. למה לא ליצור ליגה של משחקי ידידות, ולאפשר לנבחרות צנועות להגיע ליורו 2020? הרי לכולן ככה יהיה צ'אנס שווה! לכולן, כמובן, חוץ מנבחרת ישראל

זה מה שחשבו עליו באופ"א, ממש לפני שמתחילים את טורניר המוקדמות ליורו 2020. אך כמובן שלפני משחקי ההעפלה, יש צורך במשחק ידידות ללא מטרה מסוימת או עניין עבור הציבור. ובכן, באופ"א חשבו על משהו חדש – ליגת האומות של אופ"א. מהליגה הזו, שתחליף את משחקי הידידות חסרי המשמעות, יהיה ניתן להעפיל ליורו 2020.

הליגה מורכבת מארבעה דרגים, בהם ישנם ארבעה בתים. סך הכל 16 בתים במסגרת הטורניר כולו. הבתים מורכבים משלוש (או ארבע) נבחרות, אשר נפגשות פעמיים אחת נגד השנייה במתכונת של בית-חוץ. בסופו של דבר, הנבחרת שתסיים בראשון הבית תעפיל לפלייאוף היורו המתקרב ולדרג הגבוה מעל האחד שבו היא שיחקה, האחרונה בכל בית תרד דרג.

השיטה הזו פותחת עבור נבחרות קטנות את האפשרות להעפיל ליורו 2020 בשל כך שכל אחת מהנבחרות מקבלת הזדמנות שווה להוכיח שהן שוות מקום ביורו, שיורכב משלל נבחרות, אפילו כמה גרועות בקנה המידה של הכדורגל שלנו. בכתבת ה-Preview הזו, אנחנו נסתכל על דרג C של הטורניר, שכבר שוחקו בו שני מחזורים, אשר היו ללא ספק "האפורים" ביותר בטורניר עד כה. זה לא שקיבלנו תצוגות כדורגל מדהימות, אך בין דרג D, אשר משדר חולשה, לדרג C המשדר בינוניות, אין הרבה הבדל.

ובכל זאת, בואו ננסה להבין מה מצפה לנו ומה לא כדאי לפספס לקראת סיבוב המשחקים השלישי של הדרג.

אפורים? שחקני נבחרת הונגריה (Football Ticket Net)

 

אפורים בסטייל

אין ספק, נבחרת ישראל עברה מתיחת פנים רצינית מאחורי הקלעים והתוצאות בשטח נותרו בדיוק כפי שציפינו שיהיו. אכזבה אחר אכזבה, שכנראה עדיף פשוט לא לצפות. הרי מה כבר יצא מהשחקן הישראלי העצלן, המגושם, לעומת השחקנים האגרסיבים האלבניים? הרי אין שום דרך לנצח אותם, לא?

מה שמיוחד בנבחרת ישראל, הוא האפרוריות הייחודית של הנבחרת. נפגשים עם נבחרות בינוניות, משאירים סיכוי לניצחון והעפלה, משחקים היטב – אך בצורה לא מספיק תכליתית ונענשים על כך בשברון לב נוסף. הנבחרת הישראלית תפגוש בסקוטלנד מחר, ואין ספק שמדובר במשוכה קשה מאוד.

ולמרות הכל, אי אפשר להספיד את החבורה הזו כל פעם מחדש. גם כשאנחנו אומרים שאין שום סיכוי שהנבחרת תנצח, אנחנו עדיין מאמינים. ולמה כך? הרי מה כבר יצא מהשחקן הישראלי העצלן, המגושם, לעומת השחקנים הסקוטים? ובכן, אי אפשר לדעת, אבל ללא ספק יהיה מעניין לראות את זה.

משחקי דרג ג' בפגרה הקרובה:

11.10 – ישראל נגד סקוטלנד, 21:45.

12.10 – יוון נגד הונגריה, 21:45.

12.10 – אסטוניה נגד פינלנד, 21:45.

13.10 – נורבגיה נגד סלובניה, 21:45.

13.10 – בולגריה נגד קפריסין, 21:45.

14.10 – ישראל נגד אלבניה, 21:45.

15.10 – אסטוניה נגד הונגריה, 21:45.

15.10 – פינלנד נגד יוון, 21:45.

16.10 – נורבגיה נגד בולגריה, 21:45.

16.10 – סלובניה נגד קפריסין, 21:45.

לשם כך התכנסו

הפועל ת"א ובית"ר ירושלים נפגשו הערב באצטדיון "בלומפילד" למשחק שיכל לתת לכל אחת מהן פוש רציני לקראת המשך העונה וגם

דן אותם להפסד

הפועל באר-שבע הגיעה עם שאיפות האליפות שלה לאצטיון "טדי" הערב למפגש לא פשוט מול הפועל ירושלים כשהקבוצה של זיו אריה

guest

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

לגיונריות: שער בכורה לתמר גורן העונה בניצחון מיינץ

הלגיונריות יוצאות לדרך לעונת 2025-26

קלואי קלי: על מקצוענות, הגינות ואמפתיה

כנף מפתיעה: איך איטליה ניצחה את נורווגיה דווקא מהעמדה הכי פחות צפויה

יורו 2025 שוויץ ניצחה את איסלנד והדיחה אותה; נורווגיה ברבע הגמר מהמקום הראשון

יורו 2025 אנגליה הפסידה לצרפת 2:1, הולנד הביסה את ויילס 3:0

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110