עקבו אחרינו

צ'לסי בחצי גמר ליגת האלופות לנוער לאחר 4:2 על ריאל מדריד

הצטרפו לניוזלטר

משחק מעניין בין קבוצות העתיד, עד גיל 19 של שניים ממועדוני הפאר של אירופה, ריאל מדריד וצ'לסי. אנחנו רואים שהרבה פעמים כוכבי הנוער של המועדונים באירופה הופכים לשחקנים המרכזיים בעולם הכדורגל. רבע הגמר בין שתי הקבוצות מלאות הכשרונות הללו.

צ'לסי: קאמינג, גרנט, אמפאדו, סטרלינג, ג'יימס, מדוקס, שאלובה, קאסטילו, רדן, מקורמיק, סט קלייר.

ריאל: ראמוס, לופז, גארסיה, מרטין, אלברטו, גלבאן, אוסקאר, סזאר, פרז, צ'וסט, פינה.

הרכב צ'לסי (הטוויטר הרשמי של קבוצת הנוער של צ'לסי)

מהלך המשחק:

קיבלנו התחלת משחק סוערת כששתי הקבוצות בועטות הרבה לשער ומשחקות התקפי ופתוח. בדקה ה-6 אוסקאר לקח בעיטה חופשית לזכות ריאל, ממרחק גדול, וכבש אותה בביצוע נהדר. 1:0 לספרדים ממדריד. צ'לסי ניסתה לנטרל את החלוץ האימתני של ריאל סזאר ושני שחקנים קיבלו את הכרטיס הצהוב כשביצעו עליו עבירות. המשחק המשיך בקצב המהיר שלו וכבר בדקה ה-14 רדאן הרים לאמצע למקורמיק שכבש עם היד בבירור, אך השופט לא ראה זאת ואישר את השער. שוויון במשחק המעניין הזה. בדקה ה-19 רדאן גם כבש את היתרון לצ'לסי מבישול של ג'יימס והוביל את צ'לסי למצב מעולה. ראמוס שוער ריאל מדריד הגן על קבוצתו בשער עם כמה דקות נהדרות בהן הוא מנע מצ'לסי להכריע את המשחק כל כך מוקדם. המשחק נרגע קצת, בעיקר באמצעות צ'אלובה שקבע את הקצב מאחור. בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, רדאן כבש בשנית מבישול של ג'יימס לאחר לחץ של צ'לסי.

 

בתחילת המחצית השנייה המשחק נרגע מעט אך ריאל התחילה לשלוט במשחק ולהגיע למצבים מסוכנים. בדקה ה-59 פרז פגע בקורה ולבסוף לובואה כבש את השער המצמק לטובת ריאל מדריד. הספרדים התחילו להאמין שזה אפשרי וללחצו בדקות הבאות. צ'לסי הצליחה להתמודד עם הלחץ של ריאל אך בדקה ה-68 מאדוקס קיבל את הכרטיס האדום הישיר אחרי דריכה מסוכנת על אלברטו, עבירה די מיותרת שהעמידה את צ'לסי בסכנה. השופט העניק 5 דקות של תוספת זמן בהן לובואה מצליח להחמיץ נגיחה קלה ישר לידיים של קאמינג השוער של צ'לסי וגם סט קלייר מפספס הזדמנות לנצח מול השער. בדקה ה-95 סט קלייר תיקן את הטעות שלו כשהוא ניצל טעות קשה של שוער ריאל ראמוס, נשאר לבד מול השער וקבע 4:2 לצ'לסי.

 

צ'לסי הצליחה לנצח את ריאל מדריד בעשרה שחקנים במשחק קצבי ונהדר והיא תשחק בפיינל פור של ליגת האלופות לנוער באפריל.

 

מנצ'סטר סיטי נגד ליברפול

המשחק התחיל איטי כששתי הקבוצות שיחקו הגנתי ופחדו לצאת להתקפות עם הרבה שחקנים. בדקה ה-34 קרטיס ג'ונס קבע 1:0 לזכות ליברפול מבישול של מילר. לא עברו עשר דקות ובדקה ה- 40 לוקאס נמצ'ה קבע שוויון שהחזיק עד לדקה ה-90. במפעל הזה לא משוחקת הארכה ובתוצאת שוויון ממשיכים לבעיטות עונשין. קיבלנו המון החמצות פנדלים בתצוגה נהדרת של גרימשו וגרבארה השוערים. קיין החמיץ את הפנדל המכריע, 2:1 לסיטי בפנדלים והיא מנצחת ועוברת לשלב הבא.

נבחרת ישראל ניצחה 3:1 את לוקסמבורג

הפתיחה דווקא הפתיעה לרעה, ובדקה השביעית מצאנו עצמנו בפיגור 1-0, אחרי שקשרית זארבריקן הגרמנית היממה את פורטון רובין. שלוש דקות

חצי גמר גביע המדינה: מכבי ת"א גברה על מכבי חיפה 2:3 ועלתה לגמר מול הפועל ב"ש

אחרי שהפועל ב"ש גברה על בני יהודה בצורה דרמטית בחצי גמר הגביע הראשון, הערב נפגשו באצטדיון "טדי" מכבי ת"א ומכבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניצחון גדול 6:0 לנבחרת על לוקסמבורג במוקדמות מונדיאל 2027

בית"ר ניצחה את הפועל בדרבי הירושלמי

מוק' אליפות אירופה לנערות: נבחרת ישראל פתחה את ליגה B עם ניצחון

פורסם סגל נבחרת הנערות לטורניר במלטה

ליגיונריות: עוד שער לויטל כץ בניצחון מיינץ

רבע גמר גביע המדינה: הפועל קטמון ירושלים הביסה את הפועל ת"א ועלתה לחצי הגמר

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110