עקבו אחרינו

JSPORT

בלעדי: הסכם השידור של ליגת העל לנשים וליגה א ״ליגת הנשים היא גורם מפריע״

ההתאחדות לכדורגל יצאה במכרז לשידור משחקי הנבחרת הצעירה ונבחרת הנשים, במסגרת ההסכם שנחתם תשודר גם ליגת העל לנשים בשלוש העונות הקרובות בערוץ הספורט עם אופציה לשתי עונות נוספות, ההתאחדות תקבל 900,000 ש״ח, הכספים או חלקם לא יגיעו לקבוצות. ״אמרו לנו שליגת העל לנשים היא גורם מפריע בהסכם״. ההתאחדות לכדורגל: ״גאים בהסכם ושמחים על ההתקדמות״

הצטרפו לניוזלטר

עונת 2021/22 בליגת העל לנשים תיפתח השבוע ביום חמישי וגם העונה הליגה תכלול תשע קבוצות לאחר שהעולה החדשה עירוני מודיעין התפרקה ולא נמצאה קבוצה מהליגה הלאומית שרוצה או יכולה לעלות לליגת העל, כך, כמו בעונה שעברה עם מכבי חולון שפורקה, בכל מחזור תהיה קבוצה חופשית וישוחקו רק ארבעה משחקים. לצד זה הקבוצות התבשרו שהחל מעונת המשחקים הקרובה משחקי ליגת העל וגביע המדינה ישודרו בערוץ הספורט, אנחנו חושפים כאן באופן בלעדי את פרטי הסכם השידור וגם את מה שנאמר בישיבת הנהלת ההתאחדות.

הסכם השידור שנחתם בין ההתאחדות לכדורגל לערוץ הספורט כולל שידור של ליגת העל לנשים, גביע המדינה לנשים, ליגת העל לנוער גביע המדינה לנוער וליגה א׳. כמו כן במסגרת ההסכם ישודרו משחקי הבית של הנבחרת הצעירה (גברים) במוקדמות אליפות אירופה 2023 ומוקדמות אליפות אירופה לנשים 2023 ואופציה לשידור של מוקדמות אליפות אירופה 2025. ההסכם נחתם לשלוש עונות, 2021/22, 2022/23 2023/24 ועם אופציה לשתי עונות נוספות, במסגרת ההסכם תקבל ההתאחדות לכדורגל סך של 900,000 ש״ח עבור כל אחת מהעונות. במידה וההתאחדות תמשיך בהתקשרות גם בעונת 2024/25 הסכום יעלה למילון ש״ח. התשלום להתאחדות ישולם בארבעה תשלומים, כאשר התשלום הראשון שולם חמישה ימים לאחר חתימת ההסכם, שלושת התשלומים הנוספים ישולמו באוקטובר 21 ובינואר ומרץ 22.

האלופה קריית גת, בעונה הקרובה בערוץ הספורט (צילום: שאול גרינפלד)

גורמים שנכחו בישיבת הנהלת ההתאחדות שבה אושר ההסכם עם ערוץ הספורט ודיברו עם JSPORT אמרו לנו שהאווירה בקרב מקבלי ההחלטות היא של ״עושים לנו טובה שבכלל משדרים את המשחקים״ שאלות לנוכח ההסכם הזה קיבלו את התשובה ״כדורגל הנשים הוא גורם מפריע להסכם״. ״מתייחסים אל כדורגל הנשים כעול״. גם במסגרת הסכם השידור ליגת העל לנשים מקבלת יחס שונה מליגת העל לנוער וליגה א כאשר לפי ההסכם ליגת העל לנשים תשודר העונה רק עם שתי מצלמות לעומת ליגת העל לנוער וליגה א שישודרו עם שלוש מצלמות.

היסטוריה: הפועל קטמון ירושלים אלופת המדינה

אחרי שלוש עונות סגנות בעונותיה הראשונות בליגת העל, בהן המשיך רצף האליפויות של קרית גת, עד שנקטע הערב, השקיעו הפעם

ליגיונריות: קרב על העלייה בין הלגיונריות בגרמניה

אנחנו לקראת סיום העונה באירופה מה שאומר שרוב הלגיונריות שלנו ממש בישורת האחרונה של המאמץ הקבוצתי שלהן ולא יכול להיות

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חדרה הפתיעה את קטמון בדקה ה-90 והעפילה לגמר גביע המדינה

סן אנטוניו המשיכה לשלוט: 93:114 על פורטלנד ועלתה ל3-1

ליגיונריות: חטאפה והילה שרון נשארו בליגה, ויטל כץ שוב כבשה עבור מיינץ

סן אנטוניו עלתה ליתרון 2:1 בסדרה עם 108:120 על פורטלנד

קרית גת ניצחה 2:0 קטמון הביסה 4:0 בשני משחק העונה

נבחרת ישראל ניצחה 3:1 את לוקסמבורג

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110
לידיעתכם, באתר JSport נעשה שימוש ב"עוגיות" (cookies) וכלי מעקב אנליטייים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף על אופן השימוש במידע, העברת המידע לצדדים שלישיים ושינוי הגדרות יש לעיין ב מדיניות פרטיות.
בחירת עוגיות