עקבו אחרינו

דורטמונד ניצחה את לוטה ותפגוש בחצי הגמר את באיירן מינכן

הצטרפו לניוזלטר

לאחר שהמשחק נדחה עקב מזג אוויר סוער, משחק רבע הגמר האחרון בגביע הגרמני שוחק היום, כאשר בורוסיה דורטמונד ניצחה את ספורטפרוינד לוטה מהליגה השלישית ועלתה לחצי הגמר, שם היא תפגוש את הנמסיס באיירן מינכן. בחצי הגמר השני נקבל קרב פיקנטי בין בורוסיה מונשנגלאדבך לבין איינטראכט פרנקפורט.

בורוסיה דורטמונד חוותה מעידה קלה לאחר הניצחון הענק על בנפיקה ברבע גמר ליגת האלופות, כאשר היא הפסידה באולימפישטדיון להרטה ברלין הביתית – הפסד זה קטע רצף של 4 ניצחונות רצופים שבמהלכם השוורצגלבן כבשו 16 שערים וספגו רק שניים. אמנם התקופה היפה הזו נקטעה על ידי ההפסד הצפוי, זאת בגלל המעבר מאופוריה לחיים האמיתיים (כפי שברצלונה הפסידה ל-לה קורוניה), אבל הרבה דברים חיוביים תומאס טוכל יכול לקחת מהתקופה הזו: החזרה לחיים של אובמיינג, ההשבחה הבלתי-פוסקת של דמבלה, השיפור המתמיד של פוליסיץ' והמעבר המצליח להרכב 3 הבלמים (שמחפה על שחקני ההגנה הלא טובים של הקבוצה) – כל אלו אפילו משכיחים מעט את הפציעה של רויס.

לא היו צפויים להתקשות, וכך היה (הפייסבוק הרשמי של דורטמונד)
לא היו צפויים להתקשות, וכך היה (הפייסבוק הרשמי של דורטמונד)

משחק רבע הגמר עצמו אמנם לא היה צמוד ושוויוני, אך אין ספק שגם ההרכב היחסית משני שכלל 4 שחקנים שבדרך כלל (בהרכב 3-4-2-1) לא היו משתתפים לא נתן את משחקו הטוב ביותר, אך בכל זאת דאג לחורר כל נקודה ברשת עם שלישייה. עם זאת, העלייה לשלב הבא הייתה צפויה מראש ורק נס היה מונע מכך מלהתקיים, והרגעים הגדולים במשחק מבחינתם של הרבה אוהדי הקבוצה היו כניסתו של אלכסנדר איסק כמחליף בדקות האחרונות וכמובן השער היפיפה של מרסל שמלצר מכדור חופשי (שסיכם את שני השערים של כריסטיאן פוליסיץ' ואנדרה שורלה). איסק אמנם שותף רק במספר דקות מועט, אך כבר אז ניתן היה לראות ביכולת העצומה שיש לילד בן ה-18 – הילד כישרון.

זה לא איסק, אבל גם הוא תרם את שלו היום - קסטרו (הפייסבוק הרשמי של דורטמונד)
זה לא איסק, אבל גם הוא תרם את שלו היום – קסטרו (הפייסבוק הרשמי של דורטמונד)

לאחר שנדחה להם המשחק מלפני 15 ימים, בורוסיה דורטמונד שיחקה את המשחק השני מתוך שלושה שנקבע לה בתקופה של שבוע ימים (הרטה בשבת האחרונה, לוטה היום ואינגולשטאט בשבת הקרובה), ולפני שתפגוש את אלמוג כהן, היא תחגוג מעט את העלייה לחצי הגמר. להזכיר כי כהן כבש מולה בנגיחה במפגש הקודם ואף יצא עם נקודה חשובה שלא נראית כמשפיעה בימים אלו, כי הפער מהמבורג במקום ה-16 שמוביל לפלייאוף ירידה עומד על 7 נק', פער שנראה כי לא יצליח להיסגר. אבל גם אם הצהובים-שחורים מחבל הרוהר יעברו בהצלחה את אינגולשטאט, אז במחזור הבא תעמוד מולם היריבה המושבעת בדרבי לוהט, שאלקה 04, ומולם (גם עם פציעתו של בריל אמבולו) הם יצטרכו להיות שכושרם הטוב כדי לעבור את המשוכה הזו.

ולפעמים החגיגה נגמרת

עשר שנים אני מלווה את הענף הזה. עשר שנים של תיעוד, חשיפת עוולות, אפליה ממסדית, זלזול מובנה, ושיטה שמקדמת מקורבים

החוג של ניסו

במסיבת העיתונאים הראשונה שלו כמאמן הלאומי בדצמבר 2024 אמר ניסו אביטן במענה לשאלתי, על שחקניות שלא הגיעו למחנה האימונים כי

guest

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

סיכום עונת הליגיונריות שלנו באירופה

גמר גביע המדינה: הפועל ב"ש גברה 0:2 על בית"ר ירושלים

גמר גביע המדינה לנשים: קרית גת ניצחה את הפועל ירושלים 0:1 וזכתה בתואר

מכבי ת"א הביסה את בית"ר וזכתה באליפות

ארסנל אלופת אירופה

״באתי לנסות להוכיח שגם מחוץ לברצלונה אני מסוגלת להצליח״

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com
Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110