עקבו אחרינו

יורוליג: קלאתיס ניצח את צסק"א, פנר חזרה מול ברצלונה

הצטרפו לניוזלטר

המחזור ה-26 של היורוליג הושלם הערב (שישי) כשכמה קבוצות מצמרת הטבלה, שנאבקות בעיקר על מיקום וביתיות, המשיכו את העונה שלהן מול קבוצות אחרות שעדיין מנסות להשיג מעט תקווה לעלות לטופ 8.

 

צסק"א מוסקבה (20-6) – פנאתינייקוס (13-13) 78:77

בעוד צסק"א ניסתה להדביק את פנר והייתה צריכה לקוות גם לניצחון של ברצלונה, פאו ידעה שהיא יכולה לסבך את העניינים במאבק על הפלייאוף אם תצליח להפתיע את הרוסים בחוץ. ואכן, למרות שלא הובילה ביותר מנקודה באף שלב של המשחק, הצליחו הירוקים של ריק פיטינו להוות מטרד רציני לצסק"א ולא לאפשר לה לברוח. לרבע הרביעי נכנסו הרוסים כשהם מובילים בנקודה בלבד וידעו שהם חייבים להיות חסינים מטעויות כדי לא לאבד משחק חשוב כאן, והמשחק נגרר ממש לשניות האחרונות, כששלשה גדולה של דשון תומאס השוותה את התוצאה ל-74:74 עם קצת פחות מדקה לסיום, אך דווקא פאו הייתה זו שעשתה טעות כאשר ג'יימס גיסט החטיא זריקת עונשין לשיוויון עם 12 שניות לסוף. זה נראה גמור, אך גם וויל קלייבורן החטיא את הזריקה השנייה שלו, ובהתקפה האחרונה של המשחק היה זה ניק קלאתיס שקבר שלשה אדירה לניצחון והימם את צסק"א.

פנרבחצ'ה (22-4) – ברצלונה (15-11) 82:88

כבר לאחר דקה במשחק חוץ נגד הקבוצה הטובה באירופה העונה, סבטיסלב פשיץ' "זכה" בשתי עבירות טכניות והשאיר את ברצלונה ללא המאמן שלה. אך נראה שהבלאוגרנה הסתדרו יפה גם במצב הקשה הזה, ירדו להפסקה ביתרון נקודה ואת הרבע השלישי התחילו בריצת 12:0 סוחפת. אך פנר הצליחה להתאושש, ירדה להפסקת הרבעים בפיגור 9 בלבד, ובדקות האחרונות של הרבע הרביעי ניצלה התרסקות של ברצלונה כדי להפוך את היוצרות. ברצלונה ירדה מהמגרש מתוסכלת למדי, כשידעה שהפתעה כאן הייתה יכולה לעזור לה להשיג יתרון ביתיות בסדרת הפלייאוף, בעוד פנר פתחה שוב פער מהמקום השני לאור הפסד צסק"א.

גמר גביע המדינה: מכבי ת"א גברה על הפועל ב"ש 2:1 וזכתה בתואר

אחרי שזכתה באליפות, הפועל ב"ש הגיעה לטדי לגמר הגביע במטרה לחתום עונה חלומית עם דאבל. מכבי ת"א, מנגד, רצתה להתנחם

מ.ס. קרית גת זכתה בגביע המדינה בפעם השלישית ברציפות

הקבוצה של אייל שדה עשתה זאת מצמד שערים של הכוכבת הברזילאית, דניאלה הלאנה, בתוספת שער של מריאן עוואד, כשלזכות המפסידות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ליגיונריות: מיינץ של כץ, גורן ופיינגזיכט עלתה לבונדסליגה

ליגיונריות: מיינץ (כץ, פיינגזיכט וגורן) ניצחה ועקפה את זאנד (אלמצרי) בטבלה

היסטוריה: הפועל קטמון ירושלים אלופת המדינה

ליגיונריות: קרב על העלייה בין הלגיונריות בגרמניה

חדרה הפתיעה את קטמון בדקה ה-90 והעפילה לגמר גביע המדינה

סן אנטוניו המשיכה לשלוט: 93:114 על פורטלנד ועלתה ל3-1

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110
לידיעתכם, באתר JSport נעשה שימוש ב"עוגיות" (cookies) וכלי מעקב אנליטייים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף על אופן השימוש במידע, העברת המידע לצדדים שלישיים ושינוי הגדרות יש לעיין ב מדיניות פרטיות.
בחירת עוגיות