עקבו אחרינו

סיכום היום במונדובאסקט אסיה

הצטרפו לניוזלטר

מוקדמות המונדובאסקט כבר החלו לצבור תאוצה, סיכמנו לכם את כל ההתרחשיות המעניינות של היום שחלף.

יפן – אוסטרליה

המשחק המותח ביותר של היום. משחק שגרם לכל האוהדים באולם לכסוס את ציפורניהם עד השנייה האחרונה.

האוסטרלים עלו ליתרון מבטיח לאחר עשר הדקות הראשונות, 23:16 ברבע חזק התקפית שלהם. ברבע השני, היפנים הראו סימני חזרה אך האוסטרלים ניצחו גם את הרבע הזה והצליחו להתפיח את הפרש ל-7 בירידה לחדרי ההלבשה, 33:40. הרבע השלישי האיר פנים ליפנים, ההתקפה שלהם סוף סוף התחברה. לאחר שקלעו 16 ו-17 בשני הרבעים הראשונים בהתאמה, הם צלפו 25 נקודות בניגוד ל-22 של היריבה ובכך הורידו את ההפרש לשני פוזשנים בלבד לפני הרבע האחרון והמכריע. הרבע הרביעי היה צמוד לכל אורכו, אולם למזלם של היפנים, הם פתחו מבערים בדיוק בזמן. האוסטרלים הובילו בנקודה לאחר ג'אמפ שוט של ניקולאס קיי ל-2 כאשר נותרו 29 שניות לסיום. משם הם יצאו לריצת 5:0 שנחתמה בדאנק מהדהד של האצ'ימורה וחתמו את הניצחון. האוסטרלים קלעו שלשה על הבאזר בשביל לצמק לנקודה בלבד.

תוצאת הסיום: 79:78 יפן.

אצל יפן בלטו פאייזקאס והאצ'ימורה שקלעו 25 ו-24 בהתאמה וסימולטנית קלעו מעל 50% מהשדה. אצל האוסטרלים, גולדינג קלע 22 נקודות יעילות ומייקר הוסיף דאבל דאבל אפקטיבי של 13 נק' ו-12 ריב' אך כמובן זה לא הספיק להם.

פיליפינים – טאיוואן

המשחק היחיד היום שנגמר בהפרש דו-ספרתי, תבוסה נוראית של טאיוואן. את הרבע הראשון הם הצליחו לשמור צמוד ואפילו הובילו בתום עשר הדקות הללו, 19:16, אבל מאז הכל התדרדר. הם הפסידו את הרבע השני בהפרש דו ספרתי ואיבדו את כל הרוח מהמפרשים שלהם. גם כשהגיעו מותשים וחבולים לרבע הרביעי, הפיליפינים לא ריחמו עליהם כאשר ניצחו את הרבע האחרון ב- 14 (!) הפרש.

תוצאות הסיום: 93:71 פיליפינים.

אקס הברוקלין נטס אנדריי בלאטץ' שלט בקרשים עם 12 ריבאונדים, שלושה מהם בצד ההתקפי. פחרדו סייע לו מאוד עם תצוגה התקפית מרשימה של 22 נקודות ב-75% מהשדה ו-80% מקו העונשין. רק מילר הגיע לעבודה היום בשביל נבחרת טאיוואן, וכמובן שה-17 נקודות שלא לא סייעו כלל וכלל לנבחרת שירדה מהפרקט עם ראש מושפל.

עיראק – קאזאחסטן

המהפך האדיר ביותר של הטורניר עד כה! הקזאחים הובילו ב-15 הפרש בירידה לחדרי ההלבשה וכמובן נראו דומיננטיים במיוחד, הרבע השלישי שלהם היה רעוע במיוחד אך הם הצליחו לשמור על יתרון סביר של 6 נקודות, 46:40 לאחר חצי שעה של כדורסל. ברבע הרביעי הם פשוט התפרקו, העיראקים לקחו שליטה על המשחק מהרגע שהמשחק חודש ולא נתנו שמץ של סיכוי לקזאחים לנצח את המשחק הזה.

מייפילד וישמעאל הובילו את המהפך המרשים עם יותר מ-20 נקודות כ"א. מרצ'וק וביווק היחידים שהגיעו לספרות כפולות אצל הקזאחים ההמומים, 14 ו-10 בהתאמה.

עוד שוחק היום באסיה:

קטאר הפסידה הפסד זעום לאיראנים, 77:75. נעיני הטביע דאנק עוצמתי 2 שניות לסיום להעלות את קבוצתו ליתרון, קטאר הלכו על הניצחון בהתקפה הבאה אך סא'אד החטיא ניסיון שלשה ששעון הזריקה נגמר.

תוצאות הלילה באמריקה:

איי הבתולה – בהאמאס 74:84

ארגנטינה – פנמה 62:87

פורטו ריקו – קובה 80:84

מקסיקו – ארה"ב 70:78

אורוגאווי- פראגוואי 49:58

לא כוחות: נבחרת ישראל הובסה 6:0 מול סקוטלנד

השליטה הסקוטית המוחלטת הגיעה לידי ביטוי בדקה ה-17, כשארין קותברט, הקשרית של צ׳לסי האנגלית, ניצלה חולשה בהגנתנו כדי לדייק מעשרים

ליגיונריות: סיכום עונת 2025-26

עוד עונה הגיעה לסיומה והגיע גם הזמן לסכם את ההישגים של שמונת הליגיונריות שלנו בחו"ל. נתחיל מהסוף, טליה זומר וגות'האם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גמר גביע המדינה: מכבי ת"א גברה על הפועל ב"ש 2:1 וזכתה בתואר

מ.ס. קרית גת זכתה בגביע המדינה בפעם השלישית ברציפות

ליגיונריות: מיינץ של כץ, גורן ופיינגזיכט עלתה לבונדסליגה

ליגיונריות: מיינץ (כץ, פיינגזיכט וגורן) ניצחה ועקפה את זאנד (אלמצרי) בטבלה

היסטוריה: הפועל קטמון ירושלים אלופת המדינה

ליגיונריות: קרב על העלייה בין הלגיונריות בגרמניה

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110
לידיעתכם, באתר JSport נעשה שימוש ב"עוגיות" (cookies) וכלי מעקב אנליטייים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף על אופן השימוש במידע, העברת המידע לצדדים שלישיים ושינוי הגדרות יש לעיין ב מדיניות פרטיות.
בחירת עוגיות