ליגת האלופות לנשים 05/08 08:00בראןמיטרוביצהליגת האלופות לנשים 05/08 09:00אוסטריה וינההיידוק ספליטליגת האלופות לנשים 05/08 11:00וולרנגהמאלמהליגת האלופות לנשים 05/08 11:00מטליסט 1925פנרבחצ'הליגת האלופות לנשים 05/08 11:00סרייבופ.ס.וו איינדהובןליגת האלופות לנשים 05/08 12:30ספורטינג ליסבוןסיסטרסליגת האלופות לנשים 05/08 13:00אייאקסברונדביליגת האלופות לנשים 05/08 13:30גינטרההארטסליגת האלופות לנשים 05/08 13:30האמרביאפולוניה פיירליגת האלופות לנשים 05/08 14:00אפולון לימסולצ׳רני סוסנוביץליגת האלופות לנשים 05/08 14:30פרנצוורושפאוק סלוניקיליגת האלופות לנשים 05/08 16:00סנט פלטןיאנג בויזליגת האלופות לנשים 05/08 16:00מורהפארול קונסטנצהליגת האלופות לנשים 05/08 17:00אינטראכט פרנקפורטאומוניה ניקוסיה

בפעם ה 33 – בוקה ג'וניורס אלופת ארגנטינה

הלילה ננעל המחזור ה 26 בליגה הארגנטינאית עם המשחק המרכזי בין חימנסיה לה פלטה לבין המוליכה בוקה ג'וניורס. יש לציין מיד כי נותר מחזור אחד בלבד לליגה הסדירה, כאשר המרחק בין בוקה (56 נקודות טרם המחזור) לבין סגניתה גודוי קרוז (שנמצאת טרם המחזור עם 53 נקודות) הוא 3 נקודות, כלומר שחקני בוקה ידעו כי כל תוצאה מלבד הפסד תכתיר אותם רשמית בתור אלופת ארגנטינה.

המשחק נפתח בסערה כאשר לחץ של האורחים תורגם בדקה ה13' לשער יתרון לאחר שפאבלו פרז פרץ לרחבה ושלח כדור פנימה מקרוב וקבע 1:0. בדקה ה 17' ניסיון נוסף של מוליכת הליגה, רמון אבילה הגיע גבוהה והיה קרוב להכפיל אך הבעיטה הלכה אל מעל השער. בדקה ה 30' נכנסו המקומיים למשחק לאחר שהקשר ניקולס דיבל מצא עצמו חופשי ברחבה אך השוער אוגוסטין רוסי יצא בצורה טובה אל הכדור ומנע את השוויון. 3 דקות בלבד וקצב המשחק המשיך לכיוון שליטת הבייתים,  ניקולאס קולזאן עבר את הגנת שחקני בוקה, דייק בבעיטה ושלח פנימה וקבע 1:1. למרות ניסיונות של הג'וניורס לא הצליחו לשוב למשחק במחצית כשמספר ניסיונות לקראת הירידה להפסקה, רוסי הציל את קבוצתו מספיגה שהייתה מלחיצה את קבוצתו עוד יותר.

רמון אבלה כובש השער השני של בוקה (עמוד הטוויטר של בוקה)
הניוזלטר של JSPORTפעם בשבוע במייל

על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר

המחצית השנייה נפתחה עם ההפך נסיון המחצית הראשונה, בוקה נכנסה למחצית עם כוחות מחודשים, אבילה ניסה ראשון בדקה ה 51' אך השוער אלכסיס אריאס היה במקום בכדי לשמור על שערו. לאחר 7 דקות של איזון במגרש, הגיע שוב אבילה לאיזור המסוכן, הפעם לא התבלבל ושלח את הכדור לחיבורים וקבע 2:1. לאחר השער הבינו שחקני האורחת כי הם צריך להבקיע פעם נוספת בשביל להוריד לחץ ולקחת את התואר הנכסף. בדקה ה 71' כריסטיאן פון הגיע למספר מצבים מול השער של אריאס אך לא דייק הסיומת. בדקה ה 81' המשפט "מי לא כובש סופג" לא יכל לקבל משמעות יותר מוחשית כאשר המתפרצת הרצינית הראשונה של המקומיים במחצית, מצאה את רגליו של בראין אלמאן ששלח את הכדור פנימה וקבע 2:2. המשחק הסתיים בשוויון שקבע כי בוקה זכתה בתואר באופן רשמי.

הכל בשביל הסמל (עמוד הטוויטר של בוקה)

עוד באותו נושא

הישג היסטורי: נבחרת הנוער בגמר אליפות אירופה

כללי · 28 ביוני 2022

בלעדי: הסכם השידור של ליגת העל לנשים וליגה א ״ליגת הנשים היא גורם מפריע״

כללי · 4 באוקטובר 2021

כמה שווה מדליה אולימפית בכל מדינה?

כללי · 1 באוגוסט 2021