הערב נערכה הגרלת ליגת העל וגביע אתנה, האלופה תתארח בחדרה, סגנית האלופה תתארח אצל אס״א ת״א. יו״ר ענף כדורגל נשים יפעת כהן: ״המטרה העיקרית שלי זה להגדיל את כמות השחקניות בליגה״
הערב (ראשון) נערך במשרדי ההתאחדות לכדורגל ברמת גן כנס פתיחת העונה בליגת העל לנשים בהשתתפות הקבוצות, יו״ר ההתאחדות ויו״ר אגף הנשים החדש. בכנס נערכה הגרלת ליגת העל וגביע אתנה שיחל בשבוע הבא.
לפני ההגרלות, יו"ר ההתאחדות, שינו זוארץ, נשא ברכות לרגל פתיחת העונה: ״אחת המשימות הגדולות בכדורגל הנשים היא להגדיל את כמות השחקניות בתחום, בקבוצות הליגה ובנערות. אנחנו צריכים ביחד עם העבודה של להביא עוד בנות לענף, לדאוג שיהיה להן את המתקנים המתאימים להתפתח פה בארץ”.
הניוזלטר של פעם בשבוע במיילעל ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
יו״ר ההתאחדות שינו זוארץ (צילום: איתן דותן)
“ראיתי משחק של מונדיאל הנשים לפני כמה ימים בין ג’מייקה לבין פנמה, ועבר לי בראש – למה הן ולא אנחנו? למה שלא נגיע למקומות כאלה? אז אנחנו צריכים להבין שצריך להתחיל לבנות מלמטה, לדאוג שיהיו מתקנים מתאימים, תמיכה גדולה יותר בשחקניות ויותר קבוצות בליגה, כמו אולי גם, שמועדוני הכדורגל של ליגת העל לגברים יפתחו קבוצות נשים, ובעזרת כל זה נוכל להביא את כדורגל הנשים בארץ למקום אליו אנו שואפים. מאחל שתהיה עונת כדורגל איכותית ושתביא לקידום של הענף פה בארץ״.
יו״ר אגף נשים יפעת כהן (צילום: איתן דותן)
יו"ר כדורגל הנשים, יפעת כהן: "להיכנס לתוך ענף כדורגל הנשים זה דבר לא פשוט, אבל לקחתי את זה בשתי ידיים בזכות שינו זוארץ, כולנו צריכים 'לנצל' את הכהונה שלו, אני לא זוכרת שהיה יו"ר שכל מה שעניין אותו זה כדורגל נשים. המטרה העיקרית שלי זה להגדיל את כמות השחקניות בליגה, משום שכרגע יש מצב חירום בכדורגל הנשים, ישנן קבוצות בליגת העל עם פחות מ-18 שחקניות בסגל וזה חייב להשתנות".
לידיעתכם, באתר JSport נעשה שימוש ב"עוגיות" (cookies) וכלי מעקב אנליטיים דומים אחרים, על מנת לספק לכם חוויית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים.