עקבו אחרינו

גביע המלך: אתלטיק חזרה לנצח, 4:0 על הואסקה

הצטרפו לניוזלטר

במשחק שנדחה מתחילת החודש, נפגשו אתלטיק בילבאו והואסקה למשחק הראשון של שלב 32 האחרונות בגביע המלך הספרדי, כשהגומלין ייערך כבר בשבוע הבא בביתה של נועלת הטבלה.

המארחת ממשיכה את אחת מפתיחות העונה היותר גרועות שלה כשאנחנו כבר אחרי המחזור ה-13 בספרד ובילבאו עדיין ללא ניצחון מאז המחזור הראשון. הואסקה היא אחת משתי הקבוצות היחידות שמצבן גרוע משל בילבאו, ולפחות בגביע שתי הקבוצות ינסו למצוא נחמה.

 

אתלטיק בילבאו: אונאי סימון; אוסקר דה מרקוס, יורי ברשיש, איניגו מרטינס, פרו נולאסקואין; מיקל סאן חוסה, בניאט; איניאקי וויליאמס, גורקה גורוסטה, איקר מונייאין; אריץ אדוריס.

הואסקה: אקסל ורנר; קרלוס אקאפו, ראיקו ברזאנצ'יץ', פאבלו אינסואה, רובן סמדו; חאבי לופס, חואן אגילרה; סרדאר גורלר, אסקיאל אבילה, כריסטיאן ריברה; סמואלה לונגו.

 

המשחק לא התעלה לרמה גבוהה במיוחד מהפתיחה, ובדקה העשירית אולי קיבל את זריקת המרץ שהיה צריך, כשהגבהה טובה של בניאט מצאה את החלוץ אריץ אדוריס, שמצא את הרשת בקלות וקבע 1:0 לבילבאו.

בדקה ה-21 זו הייתה דווקא הואסקה שהגיעה למצב מצויין, כשטעות בהוצאת הכדור מההגנה סידרה לאבילה הזדמנות לבד מול השער – אך הוא בעט רק לעמוד ופספס הזדמנות לשער חוץ יקר.

כמה דקות אחר כך קרתה טעות בצד השני, והפעם שילמה הואסקה מחיר מלא: חילופי מסירות בין מונייאין לוויליאמס הסתיימו בכדור רוחב של הספרדי, ומתרוך רחבת החמש היה זה אינסואה שדחק לשערו הוא. 2:0 לבילבאו.

בדקה ה-32 בילבאו היכתה שוב, ושוב זה קרה מהאגף פנימה. הגבהה לרחבה מצאה את אריץ אדוריס לבד לגמרי ברחבה, והחלוץ הותיק לא התקשה לעלות מעל כולם ולנגוח לרשת. 3:0 לבילבאו, שנראה שהבטיחה את מקומה בשלב הבא, ואת הניצחון הראשון שלה במשחק רשמי מאז תחילת העונה.

הואסקה פתחה את המחצית השנייה בניסיון להשיג לפחות שער חוץ שאולי ישנה את מסלול המשחק והמפגש הכללי. בדקה ה-50 אבילה סחט הצלה מאונאי סימון במצב נהד מול השער, וכעבור שתי דקות גורלר ניווט בין שחקני הגנה של בילבאו ברחבה ושיחרר כדור טוב שמצא את סימון מוכן.

בדקה ה-54 התעורר בניאט, והוא העניש את האורחת בבעיטה מדוייקת במיוחד מרחוק, שחדרה לפינה הימנית של ורנר. 4:0 לבילבאו.

אדוריס ניסה להשלים שלושער בדקה ה-58, אך הפעם אקסל ורנר גבר עליו והדף את ההזדמנות שלו מקרוב.

מנקודת הזמן הזו, כפי שניתן היה להניח, המשחק התנהל בעצלתיים, כראוי למשחק גמור. הואסקה נראתה מיואשת ובילבאו ניצלה זאת כדי להחזיק את המשחק מהאוזן עד לשריקת הסיום שלו, לה חיכה שני הצדדים בשלב הזה.

 

חדרה הפתיעה את קטמון בדקה ה-90 והעפילה לגמר גביע המדינה

ללא הקפטנית המוצהבת, רחל שטיינשניידר, התקשתה מוליכת טבלת ליגת העל מול מובילת הבית התחתון של הליגה. המחצית הראשונה הייתה שקולה,

ליגיונריות: חטאפה והילה שרון נשארו בליגה, ויטל כץ שוב כבשה עבור מיינץ

רוב הקבוצות של הליגיונריות שלנו בישורת האחרונה לקראת סיום העונה והעניינים מתחממים. אליס נמצוב (מריטימו, ליגה פורטוגלית ראשונה) אליס נמצוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קרית גת ניצחה 2:0 קטמון הביסה 4:0 בשני משחק העונה

נבחרת ישראל ניצחה 3:1 את לוקסמבורג

חצי גמר גביע המדינה: מכבי ת"א גברה על מכבי חיפה 2:3 ועלתה לגמר מול הפועל ב"ש

ניצחון גדול 6:0 לנבחרת על לוקסמבורג במוקדמות מונדיאל 2027

בית"ר ניצחה את הפועל בדרבי הירושלמי

מוק' אליפות אירופה לנערות: נבחרת ישראל פתחה את ליגה B עם ניצחון

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110