ליגת האלופות לנשים 05/08 08:00בראןמיטרוביצהליגת האלופות לנשים 05/08 09:00אוסטריה וינההיידוק ספליטליגת האלופות לנשים 05/08 11:00וולרנגהמאלמהליגת האלופות לנשים 05/08 11:00מטליסט 1925פנרבחצ'הליגת האלופות לנשים 05/08 11:00סרייבופ.ס.וו איינדהובןליגת האלופות לנשים 05/08 12:30ספורטינג ליסבוןסיסטרסליגת האלופות לנשים 05/08 13:00אייאקסברונדביליגת האלופות לנשים 05/08 13:30גינטרההארטסליגת האלופות לנשים 05/08 13:30האמרביאפולוניה פיירליגת האלופות לנשים 05/08 14:00אפולון לימסולצ׳רני סוסנוביץליגת האלופות לנשים 05/08 14:30פרנצוורושפאוק סלוניקיליגת האלופות לנשים 05/08 16:00סנט פלטןיאנג בויזליגת האלופות לנשים 05/08 16:00מורהפארול קונסטנצהליגת האלופות לנשים 05/08 17:00אינטראכט פרנקפורטאומוניה ניקוסיה

פעם שלישית גביע

ארון שויינפלד חוגג לאחר שנגח עם הכתף לרשת. (קרדיט: עמוד הפייסבוק של מכבי תל אביב)

חצי הגמר השני של גביע המדינה הפגיש הערב את מכבי תל אביב מול בית"ר ירושלים באצטדיון סמי עופר שבחיפה, לאחר שראו מי תהיה היריבה בגמר בדמותה של בני יהודה שתי הקבוצות יודעות שה יגיעו כפיבוריטיות למשחק הגמר.

כבר לאחר שלוש דקות של משחק איתי שכטר העביר רוחב בחצי גובה אך ראיקוביץ' הרחיק לפני ששחקן בית"רי יגיע לכדור. בדקה ה-8 רגע של מחלוקת כאשר כדור חופשי של בית"ר ירושלים הגיע לשכטר שבעט פנימה, אך השופט והקוון סימנו על נבדל של החלוץ, שטען אחרת אך ללא הצלחה לשכנוע השופט. בדקה ה-18 התקפה ראשונה של מכבי תל אביב, שירן ייני הגביה כדור ענק ובוריס קליימן יצא רע מאוד מה שגרם לו לפספס את הכדור ולעזור לארון שויינפלד לכבוש את השער הראשון של הערב ולעשות 1-0 למכבי תל אביב.

איתי שכטר במרדף אחרי הכדור יחד עם פיליפנקה. (קרדיט: עמוד הפייסבוק של בית"ר ירושלים)
הניוזלטר של JSPORTפעם בשבוע במייל

על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר

בדקה ה-26 איתי שכטר פרץ לרחבה, מסר רוחב לאייבינדר שבעט אבל ראיקוביץ' וטל בן חיים הבלם מנעו שיווין. המשחק היה חם לכל אורכו כאשר במוקד היה זה טל בן חיים החלוץ, שספג מהלומות מדן מורי ולאחר מכן גם מקונטה, אך גם שחקני מכבי תל אביב שיחקו באגרסיביות מה שעוד יותר נתן לשחקני בית"ר תשוקה לשחק באגרסיביות. ממש בסיום המחצית הראשונה התקפה מתפרצת של מכבי תל אביב עם בן חיים, שהיטל במורי ובעט אבל קליימן היה במקום והדף נהדר. בסוף שתי דקות של תוספת זמן הקבוצות יורדות להתרענן ולהירגע ביתרון מינימלי של 1-0 לטובת מכבי ת"א.

ארון שויינפלד חוגג לאחר שנגח עם הכתף לרשת. (קרדיט: עמוד הפייסבוק של מכבי תל אביב)

עם תחילת המחצית השנייה ברק יצחקי אמר לצוות המקצועי שהוא אינו מסוגל להמשיך ומי שנכנס על חשבונו הוא דור מיכה, לאחר רבע שעה על המגרש דור מיכה מוצא את הרשת ועושה 2-0 לכחולים שנראים בדרך הבטוחה לגמר. 5 דקות חולפות וארון שויינפלד מצא את מיכה לבד ברחבה, הקשר כבר עבר את קליימן אבל קלטינס גלש ומנע ממנו להשלים צמד. בדקה ה-89 חן עזרא מצמק לאחר הרמה של שכטר שנוחתת על רגלו של עזרא שבועט פנימה ולבית"ר נשארו 4 דקות בלבד של תוספת זמן. למרות השער המצמק של עזרא זה לא הספיק לירושלמים שמפסידים ויצטרכו לראות את גמר הגביע מהבית.

מכבי תל אביב מגיעה בפעם השלישית ברציפות לגמר הגביע שם היא רושמת ניצחון אחד והפסד אחד והיא תפגוש את בני יהודה לדרבי תל אביבי קטן.

עוד באותו נושא

גמר גביע המדינה: מכבי ת"א גברה על הפועל ב"ש 2:1 וזכתה בתואר

גביע המדינה · 26 במאי 2026

חצי גמר גביע המדינה: מכבי ת"א גברה על מכבי חיפה 2:3 ועלתה לגמר מול הפועל ב"ש

גביע המדינה · 15 באפריל 2026

רבע גמר גביע המדינה: הפועל קטמון ירושלים הביסה את הפועל ת"א ועלתה לחצי הגמר

גביע המדינה · 1 באפריל 2026