הליגה הספרדית לנשים 18/09אלאבסברצלונההליגה הגרמנית לנשים 18/09 19:301. FSV Mainz 05Eintracht Frankfurtהליגה הגרמנית לנשים 18/09 19:30TSG HoffenheimVfL Wolfsburgהליגה האנגלית לנשים 18/09 21:00מנצ'סטר סיטיליברפולהליגה הספרדית לנשים 19/09בדלונהריאל סוסיאדדהליגה הספרדית לנשים 19/09אספניולמדריד CFFהליגה הספרדית לנשים 19/09אתלטיקו מדרידלוגרוניוהליגה הספרדית לנשים 19/09ריאל מדרידולנסיהNWSL 19/09 05:00סן דייגו וייבקנזס סיטי קרנטהליגה האנגלית לנשים 19/09 14:30צ'רלטון אתלטיקלונדון סיטי לויונססהליגה האנגלית לנשים 19/09 14:45צ'לסיברמינגהאם סיטיהליגה הגרמנית לנשים 19/09 15:00FC Bayern München1. FC Kölnהליגה האנגלית לנשים 19/09 19:30ארסנלמנצ'סטר יונייטדNWSL 19/09 23:00אורלנדו פריידפורטלנד ת׳ורנסNWSL 20/09 01:30נורת׳ קרוליינה קארג׳גות׳אםהליגה הספרדית לנשים 20/09טנריפהסביליההליגה הספרדית לנשים 20/09גרנדהדפורטיבו לה קורוניההליגה הספרדית לנשים 20/09אייבראתלטיק בילבאוNWSL 20/09 03:45דנוור סאמיטסיאטל רייןהליגה הגרמנית לנשים 20/09 15:00Hamburger SV1. FC Nürnbergהליגה האנגלית לנשים 20/09 16:00ווסטהאםאברטוןהליגה האנגלית לנשים 20/09 16:00קריסטל פאלאסטוטנהאםהליגה האנגלית לנשים 20/09 16:00ברייטוןאסטון וילההליגה הגרמנית לנשים 20/09 17:00SC FreiburgBayer 04 Leverkusenהליגה הגרמנית לנשים 20/09 19:301. FC Union BerlinRB LeipzigNWSL 20/09 21:00בוסטון לגאסייוסטון דאשNWSL 21/09 00:00שיקגו סטארסוושינגטון ספיריטNWSL 21/09 02:00ביירייסינג לואיווילNWSL 21/09 02:00יוטה רויאלסאנג'ל סיטיהליגה הגרמנית לנשים 21/09 19:00SV Werder BremenVfB Stuttgartליגת האלופות לנשים 22/09 19:45InterHäckenליגת האלופות לנשים 22/09 19:45BayernMan Cityליגת האלופות לנשים 22/09 22:00יובנטוסBenficaליגת האלופות לנשים 22/09 22:00ריאל מדרידParis SGליגת האלופות לנשים 22/09 22:00ארסנלקוגהליגת אירופה לנשים 23/09 13:00מטליסט 1925טוראנסהליגת אירופה לנשים 23/09 17:00פאוק סלוניקיספרטק מיאבהליגת אירופה לנשים 23/09 18:00Slovan LiberecRosenborgליגת אירופה לנשים 23/09 18:30הא-יוט-קא הלסינקיבראןליגת אירופה לנשים 23/09 19:00FHאינטראכט פרנקפורט

שוברים שגרה-מדריך הצפייה למשחקי יום שבת

בייל ונבחרתו צריכים להתאושש (sky sports)
אז לאחר שחזרנו לשגרה גם בחיים האישיים וגם בכדורגל, כמובן שאחד הצדדים היה צריך להפר את השלווה פעם נוספת. במקרה שלנו אלו ליגות הכדורגל שיצאו לפגרה ומוקדמות המונדיאל שחודשו עם מספר משחקים מעניינים שאפשר לסגור איתם יום שבת:
קמרון-זמביה (היום 17:00): אמנם ממבט ראשון אתם רוצים לדלג על המשחק הזה היישר למשחק הבא ברשימה, אך המשחק שנראה לא נוצץ על הנייר יכול להיות מסקרן בהחלט.
עמנואל אמבולה של הפועל רעננה ינסה לעזור לנבחרתו להשיג נקודות ראשונות בבית המוות הכולל את: ניגריה, אלג'יריה וקמרון שאותה יפגשו היום. רוג'רס קולה וקוניידה לוצ'אנגה-עוד זמבים שמשחקים ברעננה לא זומנו לנבחרת והיא תאלץ לנסות להסתדר בלעדיהם נגד קמרון החזקה. נבחרת קמרון מתהדרת במספר שחקנים איכותיים שמשחקים קבוצות טובות ברחבי העולם, ובתוכם חלוצי החוד: אריק מקסים צ'ופו מוטינג (כן זה שחקן אחד) ווינסנט אבובקאר.
לא זומן ביחד עם חבריו לקבוצה הפעם-קולה (sky sports)
לא זומן ביחד עם חבריו לקבוצה הפעם-קולה (sky sports)
הימור שלי: 3-0 מוחץ לקמרון על זמביה חסרת האונים.
קרואטיה-איסלנד (היום 19:00): 
הלוחמים הקרים פוגשים את החבורה המוכשרת של אנטה צ'אצ'יץ' לקרב על ראש בית 9.
שתי הנבחרות שהוגרלו לבית לא פשוט עם טורקיה הקשוחה ואוקראינה המתאוששת ולמרות זאת הן לא ספגו אף הפסד. קרואטיה צלחה את שני המשחקים נגד פינלנד וקוסובו החלשות וסיימה בחלוקת נקודות עם נבחרת טורקיה. איסלנד דווקא יצאה מהמפגש עם הטורקים כשידה על העליונה וכך עשתה גם נגד פינלנד, אך עם האוקראינים הלוחמים של שבצ'נקו הם סיימו בשיוויון.
מתיאו קובאצ'יץ' וניקולה קאליניץ' ייעדרו מהמשחק, אך מריו מנדז'וקיץ' שחזר להרכב יובנטוס בשלושת המחזורים האחרונים בעקבות פציעתו של פאולו דיבאלה, כבש שני שערי ליגה (בשלושת המשחקים בהם פתח) והוא מגיע בכושר טוב לנבחרת. מנדז'וקיץ' כבש גם ארבעה שערים במוקדמות הנוכחיות והוא ינסה ביחד עם חבריו לפרוץ את ההגנה הקשה של איסלנד.
כבר עם ארבעה שערים במוקדמות-מנדז'וקיץ' (LBC9)
כבר עם ארבעה שערים במוקדמות-מנדז'וקיץ' (LBC9)
הימור שלי: 3-1 לקרואטיה שתעלה לראשות הבית.
ווילס-סרביה (שבת 21:45): 
גם בבית 4 ישנו משחק שיכול להשפיע על צמרת הבית.
הדרקונים שהפתיעו את כל העולם והגיעו עד לחצי הגמר ביורו שנערך בקיץ, פתחו את קמפיין המוקדמות הזה עם 4-0 חלק על מולדובה והיה נראה שאין באמת תסריט שבו הם לא יעפילו למונדיאל הקרוב. במשחק השני סיימה ווילס בתיקו עם אוסטריה המוכשרת אך מאכזבת, ובמשחק השלישי שהעלה את מפלס הלחץ בחצי האי השקט בצפון אירופה סיימה ווילס עם נבחרת גאורגיה החלשה ב1-1.
המשחק הבא נגד המדינה מהבלקן יהיה משחק חשוב מאוד עבור הוולשים להמשך. סרביה טרם הפסידה בקמפיין והיא מעמידה סגל וותיק ומנוסה יחד עם תוספים מעט יותר צעירים (וכמובן גם חובה להזכיר את שוערה לשעבר של מכבי חיפה: ולדימיר סטויקוביץ' ואת שוערה של מכבי תל אביב: פרדראג ראיקוביץ' שנמצאים בסגל הנוכחי של סרבים) ולא יהיה לוולשים קל לגבור עליהם. אם יצליחו לעשות זאת הם יכולים לעלות למקום הראשון בבית (תלוי בתוצאתה של אירלנד) ולהוכיח לכל העולם שגם אם יש מעידות עדיין מדובר בנבחרת מהטובות בעולם כיום.
בייל ונבחרתו צריכים להתאושש (sky sports)
בייל ונבחרתו צריכים להתאושש (sky sports)
הימור שלי: 4-1 לווילס שתתאושש בצורה הטובה ביותר.
ישראל-אלבניה (היום 21:45):
דאע"ש, העברת המשחק לאיצטדיון אחר, סילוק שחקן מהסגל, פציעת שוער שני ופציעה/סירוב לזימון של שמי שהיה אמור להחליפו.
כל המקרים הללו ועוד עברה נבחרת ישראל השבוע לקראת המשחק נגד האלבנים עד שכמעט שכחנו שיש כדורגל בסיפור הזה.
שני המשחקים האחרונים של נבחרת ישראל היו מזעזעים, נוראיים, מחפירים ומביכים.
קשה להאמין שמדובר על שני משחקים שהנבחרת ניצחה, אך היכולת הייתה כל כך חלשה שכמעט ולא זוכרים שלקחנו 6 נקודות. אם אלישע לוי רוצה להביא קהל למשחקים הביתיים הוא יצטרך לעבוד, לעבוד קשה. ההגנה הרעועה של הנבחרת הובכה שוב ושוב נגד המקדונים וגם נגד ליכטנשטיין החלשה ספגנו שער. יכול להיות שיהיה עדיף לאלישע לפתוח עם רמי גרשון כמגן שמאלי-עמדה בה שיחק בעבר והוא יוסיף מימד הגנתי לאגפים של הנבחרת, וטל בן חיים ההתקפי והמהיר יהיה זה שישרוף את הצד השמאלי ויחפה על גרשון שישאר יותר מאחור.
עוד בעיה שבה צריך אלישע לטפל היא דווקא הכוכב הגדול ביותר של הכדורגל הישראלי כיום: הלא זהו ערן זהבי. זה לא סוד שזהבי לא פוגע בנבחרת, והוא מציג יכולת חלשה משחק אחרי משחק. אני לא אומר שצריך לספסל את זהבי, אך אם רואים שעד איזור הדקה ה60 הבן אדם לא פוגע ונראה מבולבל אפשר להוציא אותו מהמגרש.
אם אלישע הפיק לקחים משני המשחקים הקודמים יכול להיות שנראה את נבחרתנו מפתיעה (כן, מפתיעה) את האלבנים החזקים, אך במקרה והדברים יראו אותו הדבר זה עלול להיגמר בצורה מאוד כואבת ולא לאלבניה.
לא פוגע, בנבחרת-זהבי (90 mins)
לא פוגע, בנבחרת-זהבי (90 mins)
הימור שלי: 2-1 לאלבניה. למרות התקווה שישראל תצליח לנצח, אלבניה נבחרת יותר איכותית ומאומנת וזה יהיה ניכר מאוד במשחק.
הניוזלטר של JSPORTפעם בשבוע במייל

על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר

עוד באותו נושא

ליגיונריות: מריאן עוואד ופומגט ניצחו במשחק העונה

כדורגל · 15 באפריל 2024

ליגיונריות: פומגט נותרה עם סיכוי לאליפות

כדורגל · 31 במרץ 2024

לגיונריות: שער נוסף למריאן עוואד בניצחון פומגט

כדורגל · 24 במרץ 2024