עקבו אחרינו

Monday Nitro 10.12 18

הצטרפו לניוזלטר

כל האמת בפרצוף עם סת׳ רולינס

סת׳ רולינס פשוט אומר מה שכל אחד חושב, ראו הפך לזבל טהור ושכל הכשרון בתכנית נקבר למוות, הוא יורה על קורבין בתור האחראי ומזמין אותו לקרב TLC, קורבין מסרב אבל מסכים בסוף בתנאי שהאליפות הבין יבשתית תהיה על הפרק. אז וינס זורק את כל האחריות על החרא שהוא בישל על קורבין בסגמנט שמזכיר את הגסיסה של WCW.

גייבל ורוד נגד AOP ודרייק מבריק

בולשיט, בולשיט, בולשיט!! קרב נוראי, לפחות מבריק חטף את הפין והאלופים לא איבדו מומנטום.

נטלייה מדברת

נטלייה חותכת פרומו על רובי ריוט. רובי נכנסת ומציגה שולחן עם תמונה של ג׳ים ניידהארט עליו ואומרת שהיא תשבור אותו עם נטלייה ושניהם יהיו קרובים מתמיד. הסגמנט היה עם פוטנציאל אדיר אבל כל המגבלות על הפרומואים פשוט הורסים אותם.

באלור לא בראו בגלל "פציעה" (סכסוך עם וינס), מקינטייר אומר שהוא עומד לקבור את באלור ביום ראשון.

דולף זיגלר נגד דרו מקינטייר

דרו מתעלל בדולף במשך איזה 7 דקות עד שהוא מסיים את הקרב עם קליימור. לא יצירת אומנות אבל אחלה קרב.

ביילי נגד אלישיה פוקס

ביילי שולטת באלישיה פוקס כל הקרב, אבל ג׳ינדר והאחים סינג מתערבים, אפולו וסשה עוצרים אותם וביילי מנצחת עם ביילי טו בלי. עוד פעם (Ctrl+C).

אליאס נגד ליו ראש.

סלייטר שופט, לאשלי בצד הזירה. אליאס משמיד את ליו ראש אבל לאשלי מתערב וליו ראש מנצח. כאילו מה שרולינס אמר לפני רגע לא נאמר מעולם.

גוסיפ גירל WWE

אני לא ראיתי ראו בזמן האחרון אבל הבנתי שלאלכסה יש פינה של פרלמנט… יש לכם את זה ביותר גרוע? ניה ג׳קס מדברת רוב הפינה על זה שהיא תשמיד ראוזי ביום ראשון אבל בפועל היא הולכת להיקבר (חזק!), ואני לגמרי בסדר עם זה כי נמאס לי מיכולות ההיאבקות הזוועתיות שלה והפרומואים הנוראים שהיא מוציאה בגלל שהבוקינג לא יודע איך להשתמש בה.

אמבר מון נגד טמינה (Ctrl+V)

אמבר מון שולטת בטמינה, ניה ג׳קס מתערבת, ראוזי מצילה את אמבר ואמבר מנצחת עם אקליפס.

סת׳ רולינס (c) נגד ברון קורבין על האליפות הבין יבשתית.

סלייטר השופט משום מה. הקרב מעולה, רולינס סוחב את קורבין בצורה מדהימה, השימוש בחפצים מעולה והבוקינג מעולה. סלייטר מתערב בקרב ומנסה לעזור לקורבין לנצח (הבן אדם פאקינג פיטר אותך מלהיות מתאבק ושיסה אותך בחבר הכי טוב שלך וואט דה פאק!) אבל חוטף סופרקיק מרולינס, קורבין חוטף בלאקאאוט ורולינס מטפס ולוקח את החגורה. קרב מעולה.

לסיכום, חוץ מהפתיחה והסיום כל התכנית הייתה זוועתית, משעממת ומלאה בקטעים של העתק הדבק, בין אם מהתכנית עצמה ובין אם ממנדיי נייטרו של WCW. אני דורש שיחזירו לי את ה-3 שעות שלי בחזרה!!

משנכנס אדר, נכנסים השערים

מכבי נתניה אירחה הערב (שני) את בית"ר ירושלים כשכל אחת מהן עם מטרות משלה. הנתנייתים הגיעו אחרי 4:0 מוחץ מול

ליגיונריות: צמד לויטל כץ בניצחון של מיינץ

אחרי שבועות דלילים עקב ביטולי משחקים בגלל תנאי מזג אוויר, רוב הלגיונריות שלנו חזרו לכר הדשא. שרון בק (ורדר ברמן,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא השכילו להבקיע

אחד-אחד לאף אחד

הסינדרלה מהשכונה

ליגיונריות: בכורה לטליה זומר במדי גות'האם

סטופ דה קאונט

הקליפרס הביסו את וושינגטון בבית 119-105, 33 לקוואי

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110