עקבו אחרינו

כדורגל ברחבי העולם: המורחקים ניצחו בארגנטינה, קרב צמרת מפתיע בפורטוגל

הצטרפו לניוזלטר

מעטים ציפו שדווקא בראגה תתחיל את המחזור השביעי בליגה הפורטוגלית במקום הראשון, ועוד מעטים יותר ציפו שדווקא ריו אבה תהיה קרובה אליה במיוחד – בצד השני של הסנדוויץ', שבתוכו נמצאות פורטו, בנפיקה וספורטינג ליסבון.

הליגה הארגנטינאית ממשיכה להפתיע בכל פעם מחדש, והיום היא ארגנה לנו הפתעה של ממש – שתי קבוצות שסיימו את המשחקים שלהן בחיסרון מספרי, לא רק שניצחו אותם, גם השאירו את היריבות שלהן על האפס.

 

 

את יום המשחקים בארגנטינה פתחו אלדוסיבי, הנמצאת בצמרת הטבלה, וסן מרטין טוקומאן, שעדיין לא ניצחה משחק העונה. המארחים לא הפתיעו אף אחד כשהציגו שליטה מוחלטת ותרגמו אותה לשער של כריסטיאן צ'אבס בדקה ה-30, אך העניינים הסתבכו כש-13 דקות לסיום קיבל לוקאס וייאלבה אדום ישיר. ניסיונות השיוויון של סן מרטין לא צלחו, ובדקה ה-92 קבע אמיליאנו אוסונה את תוצאת הסיום, 2:0 לאלדוסיבי.

שיגעון גדול אף יותר התרחש באצטדיונה של חימנסיה לה פלטה, שאירחה את גודוי קרוס. דווקא האורחת נראתה כזאת שתשיג יתרון ראשון, אבל האורוגוואי סנטיאגו גרסיה החמיץ פנדל בדקה ה-26. הקרב הצמוד והעיקש היה בדרכו לאי הכרעה, עד שבדקה ה-72 המנעול נשבר לקול תרועה של האוהדים המקומיים – סנטיאגו סילבה בן ה-37, לשעבר בפיורנטינה, קבע יתרון למארחת. כאן רק התחיל הבלאגן – בדקה ה-83, בעיצומו של מאמץ ההגנה על היתרון, הקשר לורנסו פבארלי קיבל כרטיס אדום ישיר, נשלח למקלחות והשאיר את המארחת בעשרה שחקנים. נגמר? לא ולא. פביאן רינאודו, לשעבר בספורטינג ליסבון ובוקה ג'וניורס, קיבל את הצהוב השני שלו עמוק בתוך תוספת הזמן. אך למרות הכל, הצליחה חימנסיה לשמור על היתרון, ובשריקת הסיום הראה לוח התוצאות 1:0 לחימנסיה.

במשחק נוסף הלילה: סן מרטין-סן חואן אירחה את ולס סרספילד.

 

בחזרה לאירופה.

בפורטוגל נמשך הערב המחזור השביעי, כאשר במרכז היום עמד מפגש צמרת די מפתיע בין בראגה, שהתחילה את המחזור במקום הראשון, לבין ריו אבה, שהתחילה אותו במקום החמישי. המשחק היה צמוד כפי שהבטיח – בדקה ה-28 אחד השחקנים החמים בפורטוגל, ריקרדו הורטה, העלה את בראגה ליתרון – רק כדי שהאנגולי הצעיר ג'לסון דאלה ישווה את התוצאה כשש דקות מאוחר יותר, מבישול של אקס ריאל מדריד – פאביו קונטראו. דווקא ריו אבה השתלטה על הכדור ועל משחק החוץ שלה, ולמרות שבראגה החלה לאיים יותר על השער לקראת סוף המשחק, ולמרות איבוד עשתונות של חלוץ בראגה, אסגאיו, שהוביל להרחקתו בדקה ה-92, תוצאת הסיום הייתה 1:1 במשחק מרתק ומסקרן.

במשחקים מוקדמים יותר, מוריירנסה גילתה שלמעשה זה לא רעיון טוב להישאר בתשעה שחקנים, והובסה 3:0 אצל ויטוריה סטובאל, על ידי שלושער של הילדברטו פריירה; וגימראש השוותה את מאזן הנקודות שלה עם זה של מאריטימו, לאחר שניצחה אותה 3:1 במשחק חוץ נפלא מבחינתה.

פרץ של אנרגיות

האלופה מכבי ת"א יצאה הערב למשחק חוץ מול הפועל פ"ת באצטיון "שלמה ביטוח" במסגרת משחק ההשלמה מהמחזור הראשון שנדחה לבקשת

לשם כך התכנסו

הפועל ת"א ובית"ר ירושלים נפגשו הערב באצטדיון "בלומפילד" למשחק שיכל לתת לכל אחת מהן פוש רציני לקראת המשך העונה וגם

guest

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

דן אותם להפסד

לגיונריות: שער בכורה לתמר גורן העונה בניצחון מיינץ

הלגיונריות יוצאות לדרך לעונת 2025-26

קלואי קלי: על מקצוענות, הגינות ואמפתיה

כנף מפתיעה: איך איטליה ניצחה את נורווגיה דווקא מהעמדה הכי פחות צפויה

יורו 2025 שוויץ ניצחה את איסלנד והדיחה אותה; נורווגיה ברבע הגמר מהמקום הראשון

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110