עקבו אחרינו

הצטרפו לניוזלטר

מאור בוזגלו בן ה 28, התחיל את עונתו הרביעית בהפועל באר שבע לאחר שהגיע אליה מסטנדרט ליאז' הבלגית ונראה כי הצדדים בדרך לסיום.
בעונתו הראשונה בהפועל באר שבע בוזגלו תרם לתפוקה מלאה והוביל את הקבוצה למקום השני בעזרת עשרה שערי ליגה ו 14 בישולים, הוא סיים כמלך הבישולים של הליגה בעונת 2013/14.
בעונתו השניה בקבוצה בוזגלו המשיך בכושרו הטוב והוביל את באר שבע למקום השלישי בליגה ולגמר הגביע בו באר שבע הפסידה 6-2 למכבי תל אביב. בוזגלו סיים את עונת 2014/15 עם 13 שערים ו 13 בישולים אשר זיכו אותו שנה נוספת בתואר מלך הבישולים.
בעונת 2015/16 מאור בוזגלו היה שותף להצלחתה של הפועל באר שבע בזכייה בתואר אלופת ליגת העל לאחר 40 שנה. בוזגלו הקשר היצירתי סיפק 3 שערים ו 7 בישולים, פחות ממה שנתן בעונות הקודמות אבל גם סבל מפציעות שהגבילו את דקות המשחק שלו. במשחק האחרון של העונה מול בני סכנין אשר באר שבע נצחה 3-1 ונקבעה בתור האלופה, בוזגלו זקף לעצמו שער ובישול.

בעונת 2016/17 החלה ירידה במעמדו של מאור בוזגלו בהפועל באר שבע עקב ירידה ביכולתו, אי התאמה למשחקים מסוימים בהם הקבוצה צריכה להתגונן (כגון סלטיק וסאותהמפטון), על אף מספר הופעות הרואיות נגד אינטר מילאנו ובמשחק אלוף האלופים נגד מכבי חיפה והתבטאויות של השחקן ושל אביו אשר שללו לו את תואר הקפטן המשני.
הקהל של הפועל באר שבע תומך במאור בוזגלו ורוצים לראות אותו ממשיך בקבוצה, בארץ הוא יקבל את כל התמיכה והאהבה מהקהל של באר שבע אם השחקן יהיה מעוניין להמשיך בקבוצה, באר שבע היא קבוצה שמתמודדת על כל התארים, אלופת המדינה ומאור בהחלט שחקן משמעותי בבאר שבע ולא כדאי לו להפסיד את כל אהבת הקהל וההצלחה שאולי לא יקבל בקבוצה אחרת בארץ.
אם אכן תגיע הצעה עבורו מאירופה הממלצה היא להתקדם ולהתמקד בקריירה האירופית ושוב לנסות להצליח על מחוץ לגבולות ישראל ולהגשים את מטרותיו.
התבטאויותיו של אביו לא עוזרות להתקדמותו של השחקן ורק פוגעות, שניהם צריכים להבין שהפועל באר שבע הוא מועדון גדול ויש הרבה משחקים ואי אפשר לפתוח בכל משחק, יש הרבה שחקנים שלא משחקים ומחכים להזדמנות שלהם להוכיח את עצמם בקבוצה בלי להתלונן.
אישית, אני ממליץ למאור בוזגלו, אם הוא נשאר בארץ להישאר בהפועל באר שבע,  כי הוא לא יקבל תמיכה כזאת בשום קבוצה אחרת אבל אם תגיע הצעה מחו"ל אולי זה יהיה עדיף להתקדמותו, הזדמנות נוספת כבר לא תהיה בעתיד.

מ.ס. קרית גת זכתה בגביע המדינה בפעם השלישית ברציפות

הקבוצה של אייל שדה עשתה זאת מצמד שערים של הכוכבת הברזילאית, דניאלה הלאנה, בתוספת שער של מריאן עוואד, כשלזכות המפסידות

ליגיונריות: מיינץ של כץ, גורן ופיינגזיכט עלתה לבונדסליגה

רוב הלגיונריות שלנו שיחקו היום את משחקן האחרון לעונה זו כשבמוקד קרב ראש בראש בין טל פיינגזיכט, תמר גון וויטל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ליגיונריות: מיינץ (כץ, פיינגזיכט וגורן) ניצחה ועקפה את זאנד (אלמצרי) בטבלה

היסטוריה: הפועל קטמון ירושלים אלופת המדינה

ליגיונריות: קרב על העלייה בין הלגיונריות בגרמניה

חדרה הפתיעה את קטמון בדקה ה-90 והעפילה לגמר גביע המדינה

סן אנטוניו המשיכה לשלוט: 93:114 על פורטלנד ועלתה ל3-1

ליגיונריות: חטאפה והילה שרון נשארו בליגה, ויטל כץ שוב כבשה עבור מיינץ

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110
לידיעתכם, באתר JSport נעשה שימוש ב"עוגיות" (cookies) וכלי מעקב אנליטייים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף על אופן השימוש במידע, העברת המידע לצדדים שלישיים ושינוי הגדרות יש לעיין ב מדיניות פרטיות.
בחירת עוגיות