עקבו אחרינו

הנה זה מגיע

הצטרפו לניוזלטר

היום בערב בהיכל מנורה מבטחים תעלה מכבי תל אביב בפעם ה-50 בתולדותיה למשחק גמר גביע המדינה. ב-49 הפעמים הקודמות בהן הגיעה למעמד זה היא עומדת על מאזן מדהים של 90% הצלחה.
הפועל חולון שתנסה למנוע ממחזיקת הגביע להאריך את הרצף הנוכחי שלה שעומד על 8 גביעים ברציפות הגיעה רק 6 פעמים למעמד זה ועם גביע בודד היא עומדת על 16% הצלחה בלבד בגמר.
למרות ההיסטוריה, ולמרות העונה האירופית הטובה בסך הכל של מכבי אל מול העונה הלא טובה של חולון במסגרת האירופית בזירה המקומית נראה כאילו הקבוצות שוות אחת לשנייה.

הפועל חולון כבר גברה על מכבי בהיכל מנורה מבטחים במשחק ליגה העונה והיא לא תגיע למשחק מחר עם רגשי נחיתות.

על הנייר, כמעט לכל שחקן בחולון (למעט אולי גלן רייס) יש למכבי שחקן טוב יותר בשני צידי הפרקט, אבל וזה אבל גדול בניצול היתרונות היחסיים של כל קבוצה אין ספק שחולון ממצה את עצמה טוב יותר ממכבי.
בעוד חולון כמעט כל משחק רצה ומגיעה לסקור גבוה כדי לשחק בקצב שלה ו"לברוח" מהחולשה ההגנתית של שחקניה במכבי לא פעם מתקשים למצוא הרכבים טובים גם מול קבוצות פחות טובות.
המפתחות של הצהובים כדי לשמור את הגביע לשנה נוספת בארון הם לנצל את נקודות החולשה של חולון, לדוגמא: להוציא את אלכסנדר לפיק אנד רול בכל רגע שהוא על הפרקט, לקחת את גיא פניני לטבעת ואת גלן רייס לתסכל כי החלק החלש שלו הוא הראש ולא הגוף.
חולון כדי לנצח, תצטרך לשמור היטב על הצבע ולנסות להכריח את מכבי לקחת כמה שיותר זריקות מ3. זה לא סוד שהקליעה מחוץ לקשת היא אחת מנקודות החולשה העיקריות של התל אביבים העונה. (בניגוד לקליעה מ2 נקודות ששם מכבי בין המובילות ביורוליג) במשחקים כאלה, שיש לחץ מכיוון שיש תואר על הריצפה בדרך כלל האחוזים אפילו מעט יותר נמוכים לשתי הקבוצות.

ביציעים צפויה להיות חלוקה שווה של אוהדים ואווירה נהדרת.

החמישיה הפותחת:
1) גיא פניני יכול להפוך לשיאן הזכויות הרצופות בגביע אם חולון תנצח מחר.
2) בפעם הקודמת שאימן במכבי ספאחיה אפילו לא הגיע לגמר, מחר זו האפשרות שלו לתקן ולזכות בתואר המקומי שומר ממנו בפעם הקודמת.
3) 0/8 ל3 היו לגלן רייס בחצי הגמר, האחוזים יתיישרו נגד מכבי?
4) בפעם הקודמת ששיחק נגד מכבי כבר ברבע הראשון גיא פניני קלע 3 שלשות על האקסית, נגד אקסית אחרת בחצי הגמר גיא הגיע חד כהרגלו. האם גיא ימשיך בכושר הנהדר שלו נגד אקסיות?
5) דבר אחד בטוח, הצבע הצהוב יניף גביע.

אחד-אחד לאף אחד

הפועל ירושלים אירחה הערב בטדי את מכבי חיפה כשהיא מנסה לברוח מהקו האדום. יריבתה, מנגד, רצתה לשפר עמדות לקראת המאבק

הסינדרלה מהשכונה

רגע לפני משחק העונה מול הפועל ב"ש בטרנר ואחרי תיקו מאכזב מול הפועל חיפה, בית"ר ירושלים הגיעה הערב לרבע גמר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ליגיונריות: בכורה לטליה זומר במדי גות'האם

סטופ דה קאונט

הקליפרס הביסו את וושינגטון בבית 119-105, 33 לקוואי

הלייקרס דורסים את אטלנטה 141-116, כמעט טריפל דאבל ללברון

הקליפרס מביסים את שארלוט 117-109. 35 לקוואי, דאבל דאבל להארדן

שער אחד ודי

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110