ליגת האלופות לנשים 05/08 08:00בראןמיטרוביצהליגת האלופות לנשים 05/08 09:00אוסטריה וינההיידוק ספליטליגת האלופות לנשים 05/08 11:00וולרנגהמאלמהליגת האלופות לנשים 05/08 11:00מטליסט 1925פנרבחצ'הליגת האלופות לנשים 05/08 11:00סרייבופ.ס.וו איינדהובןליגת האלופות לנשים 05/08 12:30ספורטינג ליסבוןסיסטרסליגת האלופות לנשים 05/08 13:00אייאקסברונדביליגת האלופות לנשים 05/08 13:30גינטרההארטסליגת האלופות לנשים 05/08 13:30האמרביאפולוניה פיירליגת האלופות לנשים 05/08 14:00אפולון לימסולצ׳רני סוסנוביץליגת האלופות לנשים 05/08 14:30פרנצוורושפאוק סלוניקיליגת האלופות לנשים 05/08 16:00סנט פלטןיאנג בויזליגת האלופות לנשים 05/08 16:00מורהפארול קונסטנצהליגת האלופות לנשים 05/08 17:00אינטראכט פרנקפורטאומוניה ניקוסיה

ליגת ווינר: נצחונות לחולון וגליל

משחק מצוין התקיים היום ב"היכל טוטו" שבחולון, בקרב בין שתי הקבוצות הסגלגלות. הסגולים מחולון מגיעים למשחק זה במומנטום חיובי לאחר שהעפילו לחצי גמר גביע המדינה לאחר ניצחון 100-98 שגרם לכל אוהדיה לכסוס את ציפורניהם עד העצם. מאידך, המומנטום של הסגולים הצפוניים יותר הוא בקוטב השני לגמרי. הם הודחו לאחר הפסד מוחץ להפועל י-ם, 90-74, במסגרת רבע גמר הגביע והם גם הפסידו את 3 משחקי הליגה האחרונים שלהם. חרף זה שעל הנייר החולונים אמורים לשייט מול נהריה המתקשים (שהפסד בשילוב עם תוצאה טובה של אילת תוריד אותם למקום ה-8), נהריה תמיד היו ה"קריפטונייט" של הפועל חולון. הם ניצחו 4 מחמשת משחקי החוץ האחרונים שלהם בחולון, כולל ניצחון בהפרש דו ספרתי לאחר קאמבק מרשים בשבוע הראשון של השנה שעברה. המפתח לניצחון הלא סביר של נהריה הוא ללא ספק הקפטן, יונתן שולדברנד. כל משחק בו הוא קלע במספרים חד ספרתים הם הפסידו, וכל משחק (למעט אחד) שבן קלע במספר דו ספרתי, הם ניצחו. למרות שהממוצעים שלו יורדים משמעותית במשחקי חוץ (פחות 3 נקודות בקירוב, פחות 1.3 אסיסטים ו20% פחות מהשלוש), אני מאמין שהוא יוכל להתעלות על עצמו. חולון יקוו לרכוב על הרצף החם של גלן רייס ג'וניור שבתקווה יוביל תצוגה התקפית מרשימה בדרך לניצחון.

מהלך המשחק:

חולון התחילה את המשחק בוערים, קורי וולדן התעלה על עצמו עם 8 נקודות ותפס את מקומו של רייס שהתחיל חלש (זרק רק 3 זריקות ב-15 דקות הראשונות של המשחק, הסקורר הכי טוב בליגה מבחינה סטטיסטית אמור לקחת הרבה יותר מזה).

משחק טוב של שני הצדדים. (מנהלת הליגה)
הניוזלטר של JSPORTפעם בשבוע במייל

על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר

גם טו הולוואי עדיין מתאושש מפציעתו והוא מתקשה להוביל את הכדור באפקטיביות. טיירון נאש קלע לייאפ קל לצמצם את תוצאת הרבע הראשון ל26-20. את הרבע השני דווקא התחילו האורחים טוב. ריצת 7-0 שהובלה ע"י נסטרקו ו-וושינגטון נתנה את היתרון הראשון לאורחים במשחק. בהמשך הרבע הקבוצות החליפו סלים בקצב מסחרראך נהריה שמרה על היתרון שלה. בסיום הרבע שתוצאתו הייתה 32-23 לנהריה, האורחים הובילו בהפרש 3 במחצית. יאנג ונסטרקו קלעו 15 ו-12 בהתאמה להוביל את נהריה, גלן רייס נכנס לעניינים ברבע השני וקלע 15 במחצית הראשונה, הם צריכים את התרומה שלו בשביל לגבור על יריבתם כאן. חולון נתנו רבע שלישי ענק ומשם נהריה כבר לא חזרו למרות ניסיונות הקמבאק החוזרים ונשנים, חולון ניצחו בתוצאה:98-90.

שאר תוצאות ערב הכדורסל:

88:83 לגלבוע על ראשל״צ.

 

עוד באותו נושא

הישג היסטורי: נבחרת הנוער בגמר אליפות אירופה

כללי · 28 ביוני 2022

בלעדי: הסכם השידור של ליגת העל לנשים וליגה א ״ליגת הנשים היא גורם מפריע״

כללי · 4 באוקטובר 2021

כמה שווה מדליה אולימפית בכל מדינה?

כללי · 1 באוגוסט 2021