ערב יום רביעי התארחה הפועל חולון בליטא למשחק נגד יובנטוס במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות בכדורסל.
שתי הקבוצות חיפשו ניצחון ראשון במסגרת הזו כשהמאזן של שתיהן עמד על 2 הפסדים בלבד, חולון רצתה להמשיך את המומנטום מניצחון הליגה הראשון שלה על בני הרצליה בתחילת השבוע וכ50 סגולים שליוו אותה עד לליטא הפגינו את כוחם באולם.
2 וחצי דקות ללא סל הסתיימו ב2 נקודות של דשון תומאס, ואלכסנדר העלה ל4-2, הליאופ גדול של דנדי העלה את הליטאים ל6-4 ואלכסנדר השווה ל6-6, התוצאה המשיכה לנוע מצד לצד כשאלכסנדר ממשיך להוביל את חולון ומצמק ל11-10, שלשות בשני הצדדים חתמו את תוצאת הרבע הראשון: 18-14 ליובנטוס.
הליטאים פתחו את הרבע השני ב5 רצופות וגרמו לדן שמיר להזעיק פסק זמן מה שלא הפריע להם לעלות ליתרון דו ספרתי בריצה שנעצרה בדאנק של תומאס ושלשה של פניני הקטינה את הפער ל6, ארבע רצופות של יובנטוס הביאה את התוצאה ל29-21, חולון המשיכה לבלוט בחולשתה בריבאונד ההגנה ו2 דקות לסיום המחצית התוצאה עמדה על 36-26, מור צימק את הפער ל6, שתיים של הרוש מהקו קבעו את תוצאת המחצית: 39-32.

3 וחצי דקות בתוך המחצית השניה הליטאים מובילים 41-32, פניני צמצם ל46-40, ולאחר מכן ל48-43, כשדשון תומאס קולע 2 ומוריד את ההפרש ל3 ואת הקבוצות לפסק זמן ליטאי, מהלך של 3 נקודות של אלכסנדר חתם את תוצאת הרבע: 50-48 ליובנטוס.
הלבנים פתחו טוב את הרבע ועלו ל6 הפרש, תומאס בשתיים משלו הקטין ל4, ארבע דקות לסיום המשחק שלומי הרוש בסל גדול מחק 2 מהקו של הליטאים, אלכסנדר בשתי קליעות עונשין קבע הפרש של שתי נקודות בלבד עבור הביתיים, בלאט באסיסט גדול לג׳ו אלכסנדר הביא לשיוויון בתוצאה 2 דקות לסיום המשחק, קוריינקו נשלח אל הקו ודייק רק ב1 מ2 כך שהתוצאה עמדה על 61-60 למארחים, אלכסנדר לעומתו עמד בלחץ והביא ליתרון ראשון של חולון מאז תחילת המשחק 62-61, איירלנד הפך בחזרה מהקו דקה לסיום, הולוואי בסל ועבירה ענק העלה את חולון ל65-63, הגנה גדולה של חולון לא הצליחה למנוע שלשה אדירה של דנדי שמחזירה את התוצאה להפרש נקודה עבור יובנטוס, הרוש החטיא שלשה ובלאט עשה עבירה ושלח את איירלנד לקו 24 שניות לסיום הזמן החוקי, איירלנד הגדיל את היתרון ל3, הולוואי נשלח לקו 14 שניות לסוף וקלע רק אחת משתיים, איירלנד נשלח אל הקו שוב ושוב עמד בלחץ כשהעלה את יובנטוס ל4 הפרש, אך אז הולוואי בשלשה ענקית צימק לנקודה 4.5 שניות לסיום המשחק, וויצ׳קאוסיקיס קלע רק אחד מהקו אך חולון איבדה את הכדור ואיבדה גם הזדמנות גדולה להשוות או לנצח ועשתה עבירה נוספת ואחרי שתי החטאותמ הקו הליטאים לקחו עוד ריסאונד התקפה שסגר את המשחק בתוצאה 71-69 ליובנטוס שהשיגה ניצחון ראשון במפעל.