עקבו אחרינו

על המטוס למוסקבה: שבוע ההכרעה של מוקדמות המונדיאל באירופה

הצטרפו לניוזלטר

השבוע האחרון של מוקדמות המונדיאל באירופה ייצא לדרכו כבר ביום חמישי, כאשר בכמה בתים הכל כבר סגור מעשית, ובאחרים כל נבחרת יכולה למצוא עצמה בכל מקום בטבלה בסיום השבוע. כעת נעבור על כמה מהבתים ומה יידרש מכל נבחרת על מנת לשריין מטוס לרוסיה בקיץ.

בית א'

תיאורטית, נבחרת צרפת עדיין עלולה לאבד את המקום שלה באליפות העולם. אך היא מובילה את טבלת הבית כרגע עם 17 נק' ותסיים את הקמפיין שלה עם משחקים מול בולגריה ובלארוס. שבדיה נמצאת עם נקודה בלבד מאחורי צרפת ולמרות זאת המאבק העיקרי שלה יישאר על המקום השני, כאשר אחרי מפגש ביתי מול לוקסמבורג בשבת היא תיסע לאמסטרדם ארנה לקרב מכריע על המקום השלישי, בו יספיק לה תיקו אם הכל ילך כשורה נגד האחרונה בבית. נבחרת הולנד תיסע לבוריסוב במשחק בו גם היא חייבת לנצח כדי לשמור על המפגש מול שבדיה תחרותי, ובולגריה תצטרך נס משמיים שכולל בין היתר ניצחון שלה על צרפת והפסד של שבדיה ללוקסמבורג בשביל לסיים במקום השני בבית.

תלויים רק בעצמם. (Daily Mail)

בית ב'

הונגריה, לטביה, אנדורה ואיי פארו כבר מזמן מחוץ לסיפור כאן. כל מה שנשאר בבית הזה הוא הקרב בין שווייץ, מוליכת הבית בעלת המאזן המושלם, לפורטוגל שהפסידה רק לשווייץ, באצטדיון האור בליסבון במחזור האחרון. בהנחה ולא תהיה השמטת נקודות של פורטוגל באנדורה או הפסד ביתי של שווייץ בהונגריה, ניצחון פורטוגלי ביום שלישי יעניק לה את העלייה האוטומטית למונדיאל. כל תוצאה אחרת – וזו תהיה שוויץ שתסיים ראשונה את הבית.

שוב על כתפיו. (SBS)

בית ח'

המאבק העיקרי שנשאר בבית הזה הוא על המקום השני, בו מחזיקה כרגע נבחרת בוסניה עם 14 נק'. נקודה אחריה נמצאת נבחרת יוון, ועם 10 נק' גם קפריסין מחזיקה בסיכוי נמוך מאוד לזכות במקום השני, כאשר היא מצידה חייבת לנצח את יוון ביום שבת, אבל בכל זאת תודח מהתמונה אם בוסניה תנצח את בלגיה, שכבר הבטיחה את המקום הראשון. היחידה שתלויה בעצמה במאבק הזה עם בוסניה, שתקווה לנצל את הבטחת העלייה של הבלגים כדי להשיג שש נקודות מלאות מהמפגשים מולה ומול אסטוניה ביום שלישי. מעידה של יוון נגד קפריסין או, פחות סביר, גיברלטר, תעשה את החיים קלים הרבה יותר.

רק לא לפשל. (Daily Mirror)

ליגיונריות: בכורה לטליה זומר במדי גות'האם

אחרי פגרת חורף שהוציאה את רוב הליגיונריות שלנו לחופש, הקבוצות חזרו לשחק ואנחנו לסכם. שינוי אחד קל בגזרת הנוכחות בסקירה

סטופ דה קאונט

אחרי תבוסה מהדהדת בסמי עופר מרגלי מכבי חיפה, מכבי ת"א הגיעה הערב לדרבי מול הפועל עם לא מעט חששות, חלק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הקליפרס הביסו את וושינגטון בבית 119-105, 33 לקוואי

הלייקרס דורסים את אטלנטה 141-116, כמעט טריפל דאבל ללברון

הקליפרס מביסים את שארלוט 117-109. 35 לקוואי, דאבל דאבל להארדן

שער אחד ודי

מילווקי עוצרת את הלייקרס עם 105-101. 21 ליאניס, 26 ללברון

הלייקרס מנצחים את ממפיס שוב 120-114. 36 ללוקה

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110