NWSL 58'וושינגטון ספיריט0סן דייגו וייב0NWSL 02/08 23:00יוטה רויאלספורטלנד ת׳ורנסNWSL 03/08 01:00דנוור סאמיטבוסטון לגאסיליגת האלופות לנשים 04/08 07:00דינמו מינסקסרווטליגת האלופות לנשים 04/08 14:00ברייזבליקאקטובהליגת האלופות לנשים 05/08 08:00בראןמיטרוביצהליגת האלופות לנשים 05/08 09:00אוסטריה וינההיידוק ספליטליגת האלופות לנשים 05/08 11:00וולרנגהמאלמהליגת האלופות לנשים 05/08 11:00מטליסט 1925פנרבחצ'הליגת האלופות לנשים 05/08 11:00סרייבופ.ס.וו איינדהובןליגת האלופות לנשים 05/08 12:30ספורטינג ליסבוןסיסטרסליגת האלופות לנשים 05/08 13:00אייאקסברונדביליגת האלופות לנשים 05/08 13:30גינטרההארטסליגת האלופות לנשים 05/08 13:30האמרביאפולוניה פייר

גלאטאסראיי מנצחת בלי בעיות את קאסימפאשה

גאלטסראיי מנצחת את קאסימפאשה בזכות צמד של גומיס (קרדיט:twitter)

במחזור החמישי בליגה הטורקית גלאטסראיי אירחה את את קאסימפאשה. גלאטסראיי כרגע מובילת טבלה בליגה ביחד עם בשיקטאש וקייסריספור – כל הקבוצות הללו הרוויחו 10 נקודות ב4 משחקים האחרונים. היום זה הזדמנות טובה לגלאטסראיי להישאר בראש הטבלה. אבל המשימה הזאת לא היתה אמורה להיות קלה כי קאסימפאשה נמצאת במקום ה-6 ולפני שתי מחזורים קבוצה הצליחה לקחת נקודות במשחק מול אלופת הטורקיה – בשיקטאש. במחזור האחרון גלאטסראיי הצליחה להשיג רק נקודה אחת במשחק חוץ נגד אנטליספור. אך למרות זאת הקבוצה כובשת כבר ב10 משחקים רצופים והיתה תחושה שהיא תמשיך ברצף הזה גם היום. מנגד קאסימפאשה מגיע למשחק במצב רוח יותר טוב אחרי ניצחון נגד מאלאטיאספור 3-2. לגלאטסראיי כולם היו כשירים לקראת המשחק, אך לקאסימפאשה נפצעו אטונדי וקויטה.

הזדמנות מסוכנת טובה היתה כצפוי לצ'יגירצ'י שנגח מפחות מ10 מטרים מהשער, אך הכדור הגיע לידיים של קוסה. לאחר התחלה קצת רגוע, גלאטסראיי התחילה ללחוץ מאוד חזק את קאסימפאשה, אך הקבוצה הצליחה להחזיק מעדמד. הזדמנות גדולה החמיץ רודריגואס בדקה ה-32 אחרי מסירה מעולה של מריאנו למרכז, אך קוסה עדף את הכדור. אחרי 2 דקות גומיס נגח מסוכן אחרי כדור רוחב – הכדור עבר קצת מעל המשקוף. בלהנדה קיבל גם הזדמנות בדקה ה – 40 לכבוש סוף סוף שער הראשון, אך גם הוא היה לא מדוייק וכדור אחרי הבעיטה שלו עבר צמוד לקורה. אחרי דקה כבר מריאנו לבד מחליט לבעוט ושוב הבעיטה חלשה וקוסה בלי בעיות טופס את הכדור בידיים. נדייה בדקה ה – 43 גם בחן את קוסה מבעיטה מרחוק, ושוב קוסה טפס את הכדור בקלות. אך בדקה ה-44 גומיס כובש את השערו ה-6 במדי גלאטסראיי! בלהנדה מבשל לגומיס שהצליח להפיל את השוער עם תנועה אחת, ועם השנייה כובש לשער הריק – 1-0.

גומיס כובש את השערו ה-6 במדי גאלטסראיי (קרדיט:twitter)
הניוזלטר של JSPORTפעם בשבוע במייל

על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר

בתוצאה כזו מחצית הראשונה הסתיימה.

במחצית השנייה לא השתנה הרבה – גאלטסראיי המשיכה לתקוף, וקאסימפאשה חיכתה להזדמנות במתפרצות. למחליף רנגל היתה הזדמנות לכבוש בדקה ה-63 אחרי הטעות ביציעה של מוסלרה חלוץ נגח לשער הריק, אך הכדור עבר מחוץ למסגרת. בדקה ה-68 בעט מחוץ לרחבה צ'יגירצ'י שאחרי שלוש דקות הוחלף לפגאולי, וקוסה עדף את הכדור שעף לפינה הרחוקה. גומיס לא רצה להסתפק בשער בודד וכבש את השערו השני בדקה ה-78! אזיז מסר עם הראש למרכז הרחבה לגומיס וחלוץ בעט בלי שום סיכוי לקוסה 2-0 לגאלטסראיי.

גומיס באמת הופך למלך של המשחק עם צמד המכריע (קרדיט:twitter)

קאסימפאשה בדקה ה-87 הצליחה ליצור הזדמנות מסוכנת – ממסאה נגח מרחבה, אך הכדור לא פגע במסגרת. עד שריקת סיום אף קבוצה לא הצליחה לכבוש עוד שער ומשחק הסתיים בניצחון בטוח של גאלטסראיי, שממשיכה להוביל בטבלת הליגה.

הרכבים:

גלאטסטראיי: מוסלרה, מריאנו, מייקון, אזיז, לאטובלביצ'י(דנייר דק' 88), נדייה, פרננדו, רודריגואס(גומוס דק' 82), בלהנדה, צ'יגירצ'י(פגאולי דק' 71), גומיס

קאסימפאשה: קוסה, פופוב, סארי, בן יוסף(אומרו דק'  67), וייגנאו, סדיקו, פאבלקה, טרגזה, נוימייר, מורילו(מנסאה דק' 73), אדוק(רנגל דק' 54)

שער התצאות של היום:

מאליטיאספור 2 – 4 בורסאספור (כבשו: בוטייב דק' 76, דיננינג דק' 80 – אקונג דק' 12, באטאלה דק' 45+3, קמבו-אקוקו דק' 48, סטאנקו דק' 64)

אקחיסר 2 – 1 קאראבוקספור (כבשו: לארסון דק' 27, איידוגדו דק' 58 – גרוזאב דק' 6)

עוד באותו נושא

הישג היסטורי: נבחרת הנוער בגמר אליפות אירופה

כללי · 28 ביוני 2022

בלעדי: הסכם השידור של ליגת העל לנשים וליגה א ״ליגת הנשים היא גורם מפריע״

כללי · 4 באוקטובר 2021

כמה שווה מדליה אולימפית בכל מדינה?

כללי · 1 באוגוסט 2021