NWSL 06/08 02:00דנוור סאמיטנורת׳ קרוליינה קארג׳ליגת האלופות לנשים 07/08 07:00ברייזבליקדינמו מינסקליגת האלופות לנשים 07/08 14:00סרווטאקטובהNWSL 07/08 23:00אורלנדו פריידרייסינג לואיווילNWSL 08/08 00:00גות׳אםסן דייגו וייבליגת האלופות לנשים 08/08 08:00פרנצוורושמיטרוביצהליגת האלופות לנשים 08/08 09:00מורההיידוק ספליטליגת האלופות לנשים 08/08 10:00גינטרהריגהליגת האלופות לנשים 08/08 11:00וולרנגהאומוניה ניקוסיהליגת האלופות לנשים 08/08 11:00מטליסט 1925טי-אס-סי באצ׳קה טופולהליגת האלופות לנשים 08/08 11:00סרייבורסינג יוניוןליגת האלופות לנשים 08/08 12:30יאנג בויזסיסטרסליגת האלופות לנשים 08/08 13:30טוראנסהאפולוניה פיירליגת האלופות לנשים 08/08 13:30קוגההארטס

תכף אשוב: האם זלאטן יסיים את הקריירה כראויי?

האיש שלעולם לא נגמר. (מירור)

לאחר סיום העונה, מנצ'סטר יונייטד החליטה להיפרד מהאגדה השוודית, זלאטן איברהימוביץ', וזאת שנה בלבד לאחר שהחתימה אותו. כזכור, הופעתו האחרונה של החלוץ הוותיק במדי השדים האדומים הייתה מול אנדרלכט בגומלין חצי גמר הליגה האירופית, בה זלאטן נפצע בברכו וסיים את העונה מוקדם מהצפוי.

ומה כרגע? זלאטן עדיין שחקן חופשי וכבר התחיל חציו השני של חלון ההעברות של הקיץ, והדבר המפתיע הוא שאף קבוצה לא הגישה לו הצעה. אז נכון, השוודי עדיין פצוע אחרי ניתוח, אבל כשהוא יחזור, וכן הוא יחזור, הוא יחזור ובגדול.

הניוזלטר של JSPORTפעם בשבוע במייל

על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
האם הפציעה תגמור לו את הקריירה? (דיילי אקספרס)

"רק אני אחליט מתי לעצור, אני אחזור חזק יותר". הציטוט הזה רק מראה כמה הוא נחוש לחזור כבר לשחק כדורגל ולא משנה איפה, אבל כרגע חוץ מציוץ בטוויטר של הרטה לא באה הצעה רשמית ורצינית, גם אם זה באמת מקבוצה בסדר גודל כמו של הרטה.

בהתחשב גם בגיל שלו, כששחקן ברמה של זלאטן חופשי אמור לדעתי להיות אחד הדברים המבוקשים ביותר בקבוצות כמו נאפולי, ליברפול, רומא, או אולי קאמבק לאייאקס או אפילו למילאן המתחדשת. העיקר שישוב לראות דשא, בשביל הכדורגל, כי יהיה עצוב אם שחקן ענק כמו זלאטן איברהימוביץ', האחד, היחיד והמיוחד, יסיים את הקריירה כשמשחקו האחרון נגמר בפציעה שגרמה לו לפרוש.

תגובה אחת על “תכף אשוב: האם זלאטן יסיים את הקריירה כראויי?”

  1. Yair Moreno הגיב:

    צריך לבוא לליברפול להתנקם במנצ'סטר על מה שעשו לו

עוד באותו נושא

ליגיונריות: מריאן עוואד ופומגט ניצחו במשחק העונה

כדורגל · 15 באפריל 2024

ליגיונריות: פומגט נותרה עם סיכוי לאליפות

כדורגל · 31 במרץ 2024

לגיונריות: שער נוסף למריאן עוואד בניצחון פומגט

כדורגל · 24 במרץ 2024