אלברט רוז'ה מילה (נולד ב-20 במאי 1952) הוא כדורגלן עבר קמרוני. מילה הוא אחד השחקנים האפריקאים הראשונים שהתפרסמו בקנה מידה בינלאומי. בניגוד לרוב הכדורגלנים שזוכים לפרסום בשנות ה-20 לחייהם ופורשים בשנות ה-30 לחייהם, הוא התפרסם רק בגיל 38, גיל שעבור רוב שחקני הכדורגל הוא מספר שנים לאחר הפרישה.

מילה נולד בבירת קמרון, יאונדה. הוא הצטרף לקבוצת כדורגל בפעם הראשונה בגיל 13, ובגיל 18 זכה באליפות קמרון הראשונה. ב-1976 קיבל את פרס כדורגלן השנה באפריקה.
ב-1977, הגיע לאירופה למועדון הצרפתי ולנסיאן, אך שם תפקד כשחקן מחליף בלבד במשך שנתיים. ב-1979, הצטרף למונקו, שם דילג בין רשימת המחליפים לרשימת הפצועים. לבסוף הצטרף לאיי אס סנט אטיין ב-1984 ומשם עבר למונפלייה מ-1986 עד 1989.
בזמן ששיחק בצרפת, הופיע מילה לראשונה בנבחרת קמרון ב-1978. מילה שיחק בנבחרת במונדיאל 1982, ופרש לראשונה מכדורגל בינלאומי ב-1987.
למרות הפרישה מהנבחרת, ב-1990 הוא קיבל שיחת טלפון מנשיא קמרון שביקש ממנו לחזור מפרישתו ולהצטרף לנבחרת הקמרונית. הוא הסכים, ונסע לאיטליה להשתתף במונדיאל 1990.

מילה היה אחד מהכוכבים הגדולים של הטורניר. הוא כבש ארבעה שערים, שאותם חגג בריקוד מסביב לדגלי הקרן שהפך לפופולרי במגרשי הכדורגל מאז. שניים משערים היו בהארכה נגד קולומביה, מה שהביא את קמרון לרבע הגמר, המקום הגבוה ביותר שאליו הגיע נבחרת אפריקאית מאז ומעולם בגביע העולם (סנגל וגאנה השוו את השיא במונדיאל 2002 ומונדיאל 2010 בהתאמה).
מילה חזר למונדיאל 1994 בגיל 42. בארצות הברית, קמרון הודחה כבר בשלב הבתים. מילה כבש שער נגד רוסיה, ובכך שבר את השיא של עצמו בתור הכובש המבוגר ביותר בגביע העולם.
במרץ 2004, הוא נבחר על ידי פלה לאחד מ-125 שחקני הכדורגל החיים הטובים בעולם.
