עקבו אחרינו

הצטרפו לניוזלטר

בצל השריפות שפקדו את הארץ ואת חיפה בפרט, האדומים רצו להתאושש מההשפלה לאלופה שבוע שעבר והמלאבסים רצו לחזור למסלול הניצחונות.  במשחק היו לנו שני שערים חוקיים שנפסלו, אדום לפני המחצית ומנצחת אחת שמחה, שכיבתה קצת שרפות גם במועדון

 

פתיחה נהדרת למשחק, בדקה 5, מכבי פתח תקווה עלתה כבר ל-0:1: גיא מלמד ליהטט באגף הימני והעביר כדור רוחב מצוין שחתך את כל ההגנה והגיע בסופו של דבר ללירוי צעירי, שלא התקשה להכניע את פיט פלטהאוזן ולקבוע יתרון מוקדם. האורחים המשיכו ללחוץ. רומן מיחאי פרץ נהדר באגף השמאלי והגיע למצב בעיטה, אך הסיומת לא הייתה מדויקת והלכה מחוץ למסגרת.

בדקה 17, הפועל חיפה השוותה ל-1:1: הכדור הגיע למהראן לאלה אחרי הרחקה לא מספיק טובה של המלאבסים. הקפטן של האדומים הרים כדור לרחבה, ז’וליו סזאר השתלט נהדר בחזה והכניע את דני עמוס בבעיטה מדויקת. לאחר השוויון עוד מצב נהדר לאדומים. חנן ממן השאיר למקסים פלקושצ’נקו שבעט חזק ושטוח, אך לידיים של עמוס. חנן ממן נכנס לפורמה והמשיך לפרגן לחבריו. הפעם העביר כדור שמאלה לאדילסון בהייה שחדר לרחבה ושיחרר בעיטה, אך שוב עמוס היה במקום. דקה למחצית כמעט ייתרון לפ"ת-  מוחמד כליבאת הגביה מימין לראשו של מיחאי. האחרון נגח למסגרת אך פלטהאוזן הציל לקרן.

בדקה 45, המקומיים מאבדים שחקן, טעות גדולה של בהייה. הברזילאי קיבל כרטיס צהוב שני, הורחק והשאיר את קבוצתו בעשרה שחקנים.

 

 

פתיחה נהדרת למחצית השנייה! תחילה, כליבאת הגביה פעם נוספת, הפעם גידי קאניוק היה זה שנגח. פלטהאוזן התעופף והציל נהדר. לאחר מכן, מלמד מצא את עצמו במצב של אחד על אחד עם השוער, אך הוא השתהה והכדור הורחק.

ודווקא לאחר הפתיחה הטובה של האורחים בדקה ה52, הפועל חיפה עלתה ל-1:2: פיליפ יאזביץ’ פרץ בצד שמאל, העביר כדור רוחב ללאלה שהשתלט ובעט לשער. עמוס הדף, אך ממן הגיע לכדור החוזר והכניע את השוער של הכחולים לבנים.

למרות הייתרון האדום, השליטה המשיכה להיות של המלאבסים-  קאניוק החליט ללכת הפעם עם הרגל, הקשר הפציץ מ-20 מטר ופלטהאוזן הדף. מלמד הגיע לכדור החוזר ודחק פנימה, אך השער נפסל בטענה מוטעית לנבדל. לאחר מכן מיחאי בעט מחמישה מטרים אך שוב פלטהאוזן היה במקום, והמלאבסים הרוויחו רק קרן מהמהלך.

בדקה ה65, האדומים הגיעו למצב נהדר למרות נחיתות מספרית. ממן מצא את לאלה בכדור עומק והאחרון בעט למשקוף מחמישה מטרים. איזה פספוס.

ואם לא הספיק חוסר המזל, פתח תקווה קופחה בשנית, הפעם בדקה ה77. אליסון דוס סנטוס הגיע לכדור חוזר אחרי שלפטהאוזן עזר נגיחה של מלמד, ודחק מחמישה מטרים, נראה היה שהכדור עבר את קו השער אך צוות השיפוט קבע אחרת ופסל את המהלך.

 

 

עד לסיום המשחק נסיונות נוספים של האורחים לשוויון, אך ללא הצלחה. קובי רפואה אם משחק נוסף ללא ניצחון ורואה את הצמרת בורחת לו, מנגד, אלי כהן, למרות השריקות נגדו, מתאושש מההשפלה שבוע שעבר וחוגג 3 נקודות חשובות מאוד

הפועל חיפה: פיט פלטהאוזן, דור מלול, ניסו קפילוטו, ברונו פיניירו, חיים מגרלשווילי, ז'וליו סזאר, מקסים פלקושצ'נקו, חנן ממן (לירן סרדל, 79), אדילסון בהייה, פיליפ יאזביץ' (עידן גולן, 64) ומהראן לאלה (שלומי ארבייטמן, 66).

מכבי פתח תקווה: דני עמוס, דור אלו, אליסון דוס סנטוס, קרלוס קוויאר, נאור פסר (עוז פרץ, 79), רומאריו פירס, גידי קאניוק, מיחאי רומן, לירוי צעירי, גיא מלמד ומוחמד כליבאת (מנור סלימן, 55).

 

 

קרית גת חגגה אליפות חמישית ברציפות – צפו בתמונות ממשחק האליפות

המארחות מירושלים על ליתרון ראשון כבר במחצית הראשונה, אך לא הצליחו להכפיל את התוצאה למרות מספר הזדמנויות טובות. בשנייה, מלכת

זהבי את גבי: קניקובסקי בישל פעמיים לקפטן שלו, מכבי ת"א ניצחה בנתניה

אחרי תיקו במשחק העונה מול הפועל ב"ש בביתה בבלומפילד, מכבי ת"א יצאה הערב למשחק חוץ מול נתניה האצטדיון "מרים" בידיעה

guest

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ליגיונריות: לבאנטה ומיכאלה וורקו הבטיחו הישארות בליגה

ליגיונריות: דקות ראשונות למיכאלה וורקו בלבאנטה, הפסד בגמר הגביע לשרון בק

רשמית: ארבע הישראליות של טורבינה פוטסדאם שוחררו

מעל הקו האדום, בקושי: טבריה הפסידה להפועל י-ם ועדיין במאבקי הירידה

הופעת בכורה למיכאלה וורקו בליגה הספרדית

קליפרס מנצחת 111-105 את דנבר ומשווה ל3-3, הולכים למשחק 7

פירגנתם בלייק?

משחקים ותוצאות

Powered by365Scores.com
Powered by365Scores.com

טבלת ליגת העל פלייאוף עליון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף עליון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
124164432-6152
224145528-5047
324124845-4440
424105930-4435

טבלת ליגת העל פלייאוף תחתון

טבלת ליגת העל לנשים בכדורגל פלייאוף תחתון

מיקוםקבוצהמשנצ׳תי׳הפ׳שע׳נק
12416732-3839
224861034-3230
324441658-3316
424241874-3110