המחזור ה-18 בליגה ב' צפון א' הגיע לסיומו אחר הצהריים בדרמה גדולה. אחווה כפר מנדא העפילה למשחקי הפלייאוף. מנדא ניצחה במשחק חוץ 2:0 את מג'דל כרום, בני ממב"ע המדורגת במקום השלישי ערב המחזור הפסידה למכבי בני ג'דידה מכר בתוצאה 3:1 תשחק בפלייאוף התחתון.
המחצית הראשונה היתה חלשה, שתי הקבוצות התקשו לייצר מצבים על כר הדשא הרוע ממזג האוויר בסוף השבוע. במחצית השנייה כפר מנדא החלה ליזום על שערה של מג'דל כרום. דקה 57' מוחמד אבו ריא העלה את האורחים ליתרון 1:0. בספסל של מנדא קיבלו את הבשורות במשחק המקביל בו בני ממב"ע בפיגור מול ג'ידדה מכר.
שחקני כפר מנדא ומג'דל כרום, תנאי מגרש קשים למשחק כדורגל. צילום: מחמוד עיאשה
דקה 70' כפר מנדר הכפילה את היתרון, גוני סבע הצטרף למוחמד אבו ריא ברשימת הכובשים, 2:0 כפר מנדא. עד סיום המשחק התוצאה נותרה, 2:0 לכפר מנדא. שחקני כפר מנדא חגגו דקות ארוכות על כר הדשא את הניצחון המקנה לקבוצה כרטיס עליה למשחקי הפלייאוף לאחר ההפסד המפתיע של בני ממב"ע למכבי בני ג'ידדה מכר 3:1.
שחקני כפר מנדא, חוגגים עליה למשחקי הפלייאוף. צילום: יח"צ