תמונות ההתמודדות מתבהרת לנו יותר ויותר לקראת אמצע הסיבוב השני בליגה ג' מחוז דרום.
במשחק הראשון במגרש בירוחם אירחה בני ירוחם מהתחתית את בית"ר אשדוד למשחק קצוות. המארחת באה לאחר הפסד המוליכה מ.כ.שדרות 2:4 במחזור הקודם ואילו האשדודים באים לאחר הפסד כואב לעירוני בית שמש (והראשון העונה)0:2 וידעו כי הם חייבים לשמור על מקומם בצמרת ואכן עשו את העבודה וניצחו 2:0 בחוץ משערים של יניב כהן (67),ומיכאל חמו (88),וחזרו למקום ה-2.
ניר איבגי, בית"ר אשדוד התאוששה מההפסד לבית שמש. צילום: יח"צ
במשחק נוסף אירחה ברהט הפועל בני כסייפה ממרכז הטבלה (מקום 9) את המוליכה מ.כ.שדרות-אבי פרץ יודע שהוא חייב לשמור על הפסגה כדי לעלות ליגה בסוף העונה. ואחרי 4 ניצחונות רצופים ו-2:4 על בני ירוחם במחזור הקודם היא מביסה את כסייפה 4:1 בחוץ.
כסייפה לעומת זאת אחרי 4 הפסדים רצופים ביניהם תבוסה 2:5 להפועל רהט לא מצליחה להתאושש ובינתיים סופגת עוד תבוסה הפעם ביתית. שליו שלום אלוז קבע יתרון מוקדם(6), עדן יונה (32),ואייל דיין (38) קבעו 3:0 כבר במחצית. עדן יונה קבע את השני שלו במחצית השנייה(51) וסעד אבו עיאדה רק צימק מנגד(61).
אבי פרץ, מוביל את מ.כ שדרות לעונה מצוינת. צילום: אורי גבאי
המשחק השלישי שנערך באיצטדיון העירוני בית שמש כאשר עירוני בית שמש אחרי 7 ניצחונות רצופים ,ביניהם על המוליכה בית"ר אשדוד במחזור הקודם 0:2 באה במומנטום אדיר ואירחה את מכבי עירוני חורה שהפער 2 נקודות לטובת המקומיים. בית שמש עם סגל חסר מאוד (ללא אור סיידוף וקוזוקין הפצועים) עלו למשחק שנפתח בצורה מבולבלת מאוד ,ואף נפסל שער לזכותה של בית שמש כבר בהתחלה,ואף לקראת הדקה ה 35 נפצע הבלם אלון נחמיה והוחלף ואופיר עזו המאמן/שחקן נכנס במקומו.דקות ספורות לאחר שנכנס מבצע אופיר (בגיל 40!) מהלך נדיר שהוא מנער מעליו בקו את המגן ושולח כדור מדוייק לרחבה לראשו של הסקורר החדש של הקבוצה נועם מזרחי שכבש בנגיחה את השער היחיד במשחק.0:1 לבית שמש בסיום. המשחק לא התעלה לרמה גבוהה וחורה יכלו לחזור למשחק אח משחק הגנה יוצא דופן של עירוני בית שמש חיפה על עייפות שחקני ההתקפה שמשחקים את משחק השלישי בשמונה ימים (!), אך גם משחקים כאלה צריך אופי לנצח במיוחד עם זאת הקבוצה שמעוניינת לעלות ליגה. ועירוני בית שמש עושה את שלה.
ואגב נועם מזרחי עם 4 שערים ב 3 משחקים מאז הגיע לבית שמש שעולה למקום ה3 יחד עם אשדוד (אך יחס שערים נמוך יותר בשער אחד בלבד).
שחקני בית שמש וחורה, ניצחון גדול לקבוצה הביתית. צילום: מני לוי
יתר המשחקים:
הישארו מעודכנים
מ.כ. מכבי אשקלון 3:1 הפועל מטה יהודה (אשקלון סינטטי).
בדרבי של באר שבע עוצמה ב"ש אירחה במגרש רייסר (סינטטי) בעיר את המורשת והיריבה העירונית מ.ס.ב"ש (או בית"ר ב"ש בשמה הקודם) שנמצאת בעונה פיננסית, בסיום 3:0 למועדון ספורט ב"ש על עוצמה ב"ש. גל סרוסי צמד (30',48) ושער נוסף של עומר שם טוב (86'). בשבוע שעבר ניצחה בדרבי הנוסף אצל מ.כ.ב"ש 2:0.
המשחק בין מ.כ. מיתר ל"י להפועל רהט ייערך הערב (ב"ש רייסר סינטטי) 21:00.