המחזור ה-18 בליגה ב' צפון א' ייערך בסוף השבוע. כפר מנדא מדורגת במקום ה-4 בבית א', 29 נקודות ומשחק חסר תצפה להפסד אחת הקבוצות מעליה, בני ממב"ע הגולן/הפועל עירוני צפת. בקבוצה עוסקים בשבועות האחרונים סביב הסוגיה, מהראן לאלה חלוץ הקבוצה צפוי לעזוב את הקבוצה. לאלה הצטרף העונה לכפר מנדא במטרה להוביל את הקבוצה בסיום העונה לליגה א', כבש 14 שערים בליגה.
לאלה הודף את השמועות בדבר עזיבה מכפר מנדא אמר: "אני נשאר בכפר מנדא. יש לי הצעות מליגה לאומית ומליגה א', אני מכבד את החוזה שלי בכפר מנדא ואני מאושר פה".
מהראן לאלה, במעמד החתימה בפתיחת העונה בכפר מנדא. צילום: יח"צ
אם כפר מנדא לא עולה לפלייאוף אתה נשאר בקבוצה ?
"מה שיגידו לי אני יעשה, אני תחת חוזה מכבד כל החלטה שלהם. טוב לי פה, יש הנהלה שתומכת ומפרגנת יחד עם קהל אוהדים המגיע לו קבוצה בליגה גבוהה יותר".
איפה היעד הבא של מהראן לאלא אם ישוחרר מכפר מנדא ?
הישארו מעודכנים
"יש לי הרבה הצעות, עדיין לא החלטתי לאן ללכת. אני רוצה להוביל את כפר מנדא לליגה א'. נקווה התוצאות בסוף השבוע יהיו לטובתנו ונעלה לפלייאוף".