המחזור ה-15 בליגה ג' דרום נעל את הסיבוב הראשון. בית"ר אשדוד היורדת בסיום העונה שעברה מליגה ב' דרום ב' אירחה במגרשה את מועדון ספורט באר שבע. אשדוד ציפתה לסיים את הסיבוב הראשון בראשות ליגה ג' דרום, לאחר המחזור האחרון הביסה קבוצה 4:0 את מ.כ מיתר ל"י בידיעה ניצחון יקנה לקבוצה בסיום הסיבוב הראשון את המקום הראשון. האורחים מבאר שבע הביסו במחזור האחרון 1:4 את מכבי אשקלון. על המגרש היו אלה שחקני אשדוד להציג את הכושר המצוין לאורך הסיבוב הראשון לניצחון 1:3. אסף עמירה (צמד ) ודולב סויסה כבשו לבית"ר אשדוד מול שער מצמק של באר שבע.
בית"ר אשדוד מסיימת את הסיבוב הראשון בליגה ג' דרום במקום הראשון, 9 ניצחונות, 3 תוצאות תיקו ללא הפסד ויחס שערים מרשים 8:44 30 נקודות, הפרש 3 נקודות מ.כ שדרות במקום השני.
שחקני בית"ר אשדוד, ניצחון תשיעי העונה בליגה. צילום: פרטי
ניר איבגי מאמן הקבוצה בסיום: "ניצחון גדול שלנו, משחק קבוצתי טוב מאוד שלנו. קבוצה קשה מאוד מועדון ספורט באר שבע שהקשתה על השחקנים שלנו. גאה בשחקנים שלי על סיבוב ראשון מצוין במקום הראשון".
הקבוצה סיימה את הסיבוב הראשון במקום הראשון. איך נערכים לקראת הסיבוב השני ?
"ממשיכים להתאמן ולעבוד קשה באימונים, יש כאן סגל שחקנים מגובש ומלוכד עם חדר הלבשה בריא וטוב. נבוא לכל משחק במטרה לנצח בדרך למטרה עליה לליגה ב' בסיום העונה".